Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Banging Trance – žurka na otvorenom, 18. jula
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)

Banging Trance – žurka na otvorenom, 18. jula

Prva Banging Trance open air žurka održaće se na Miksalištu, 18. jula, u okviru Banging Summer Arene.

Belgrade Banging proširuje svoj letnji repertoar sa još jednim žanrom elektronske muzike. U Mostarskoj 5 okupiće se 2000 ljubitelja trance muzike, čiji su nosioci u svetu imena kao što su Tiesto, Armin Van Buuren, Paul Van Dyk i mnogi drugi.

Brojni domaći di-džejevi odlučili su se za ovaj muzički pravac koji se poslednjih nekoliko godina intenzivno razvija u Srbiji, a na Banging Trance žurci nastupiće jedni od najistaknutijih: Erik Iker, Cyber i Odison.

Erik, Cyber i Odison

Erik Iker je di-džej i producent iz Beograda. Ikeria Project je drugi Erikov projekat sa žanrom uplifting trance, a istoimeni debitantni album izlazi ove godine za Abora Records, izdavačku kuću sa kojom je potpisao i prvi ugovor. Erik je izdao veliki broj traka i remiksa za razne izdavačke kuće, kao što su: Abora Records, Armada Music, Silent Shore, Trance All Star Rec. i mnoge druge. Erikov rad podržavaju Aly&Fila, Sean Tyas, Manuel le Saux, O’Callaghan.

Nastupao je na brojnim događajima kao što su Serbia Wonderland Festival, EDM Marathon i sličnim gde je imao priliku da pušta muziku rame uz rame sa kolegama: Ibranovski, Kill The Buzz, Omnia, Jorn Van Deyhoven, Chris Mosgad i dr. Jedna od njegovih poslednjih traka „Consiousness“ dobila je nagradu za „Future Sound“. Od 2014. godine Erik radi za Jungle Events Agency, koja mu je omogućila da pušta svoje trake na svim većim trance događajima u Srbiji i na Balkanu.

Cyber je Beograđanin koji je otkrio svoju ljubav prema elektronskoj muzici još kao tinejdžer. Od tada strastveno miksuje muziku i bavi se produkcijom, prateći dobro poznata imena na svetskoj trance sceni. Nastupajući u beogradskim klubovima i na festivalima, inspirisao se da publici predstavi popularni elektronski zvuk: progressive house, progressive trance i uplifting trance.

Odison je srpski trance producent koji se od svoje 16. godine fokusira na emotivne melodije, melodija je njegova inspiracija. Najveći uticaj na njega imali su Eric Prydz i Above & Beyond. Dobio je podršku od mnogih velikana muzičke industrije i ličnih idola: Paul Van Dyk, Myon & Shane 54, Daniel Kandi, Jaytech, Shingo Nakamura, Roger Shah. Trenutno izdaje muziku za vodeće trance i progressive label-e kao što su Alter Ego i Freegrant Music.

U subotu na Banging Summer Areni ovi mladi, talentovani momci će zajedno sa Belgrade Banging-om preneti energiju svetski poznatog festival A State Of Trance (ASOT) u Savamalu. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.