Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Barutana: Žurke za trensere i dramere
Barutana (foto: Rade Marković)
Barutana (foto: Rade Marković)

Barutana: Žurke za trensere i dramere

Posle nedavno završenog četvorodnevnog 4elements festivala, Barutana je ponovo u stanju pripravnosti za nove žurke.

Za ovaj vikend, 31. jula i 1. avgusta, pripremljene su dve žurke – jedna za trensere, druga za dramere, a odličan provod je zagarantovan.

Petak, 31. jul , u Barutani rezervisan je za Psychodelic Trance Reunion. U pitanju je veliko okupljanje svih ljubitelja kvalitetnog trensa. Za DJ pultom biče Intellect ekipa, tačnije Aki i Vlada, a ulaz će biti besplatan do pola jedan posle ponoći, posle čega će se na ulazu prodavati karte po ceni od 250 RSD. Spremite se za dugo veče, a možda čak i dočekate jutro u Barutani.

Subota je prvi dan avgusta, a za početak novog meseca Barutana je spremila najbolji domaći d’n’b lajnap ove godine! U okviru Drum&Bass Allstars večeri nastupiče čak sedam DJ-eva, i to: Codex, Rahmanee, Necone, Phillie P, Jackie Dagger, Cooby Selecta i Pandorum. Žurka počinje od 23.00.

Već narednog vikenda – tačnije u petak, 7. avgusta, u Barutanu stiže čuveni Alexander Kowalski, koji će nastupiti uz domaću podršku u sastavu Lea Dobričić & Bokee. Ulaznice se već nalaze u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, po ceni od 590 RSD. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.