Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Belgrade Summer Arena: House hitovi
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)

Belgrade Summer Arena: House hitovi

Da li ste se uželeli starih, dobrih house hitova? U subotu, 11. jula, Belgrade Banging vas vodi u zlatno doba house muzike.

Osetite vreme kada su glavni majstori bili Fedde Le Grand, David Guetta, Yves Larock, Bob Sinclair, Junior Jack, Alex Gaudino, Steve Angello, Benny Benassi i mnogi drugi.

House muzika u prvoj deceniji ovog veka obeležila je generacije klabera i donela jedinstvenu atmosferu i vajb u beogradski noćni život, kojih se većina dobro seća.

Dobro poznate ritmove na Banging Summer Areni oživeće Oysha i Mark Funk!

Rame uz rame voziće nas cele noći uz najveće hitove ovog perioda. Za vrelu đusku na otvorenom (Miksalište, Savamala) za 2000 ljudi pripremiće nas Danny Cruz. Žurka počinje u ponoć, a ulaz je samo 200 RSD (posle pola dva – 300 RSD).

Mark Funk

Mark Funk je beogradski DJ i producent koji se već 15 godina bavi elektronskom muzikom. Saradnja sa Blacksoul-om, i sada već čuveni Jack’O-om, donosi mu No.1 track na Traxsource portalu i od tada Mark Funk postaje zapaženije ime u svetu funky house zvuka.

Mark Funk je zvanično proglašen za No.12 Jackin House producenta na svetskom nivou! On je jedini Evropljanin koji se našao u društvu najboljih. U međuvremenu, pokrenuo je svoj label, Cruise Music.

Oysha

Oysha je sinonim za najbolji house u Beogradu. Sigurno u top 5 beogradskih DJ-eva i dugogodišnji rezident kluba Sound, a kasnije i Tube-a. Oysha je broj 1 predstavnik beogradske nove „feel good house“ škole DJ-eva.

Od 2003. pa nadalje, bio je DJ u skoro svim beogradskim i srpskim klubovima, a bio je i rezident u najvećim i najboljim od njih. Sarađivao je sa svim poznatim domaćim i stranim didžejevima. Trenutno radi kao rezident DJ u klubovima Terassa, Shake’n’Shake i u barovima Lamartine i Cache. Oysha i danas neumorno nastavlja da postavlja standard po kom će se meriti buduće generacije sprskih DJ-eva. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.