Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Delimo besplatne ulaznice za Exit 2015!
Exit - besplatne ulaznice

Delimo besplatne ulaznice za Exit 2015!

Delimo besplatne ulaznice za Exit festival 2015, samo danas, 7. jula 2015!

ULAZNICE SU PODELJENE! HVALA NA INTERESOVANJU!

Exit festival ove godine traje od 9. do 12. jula, a Avantura se nastavlja na plaži Jaz jer će od 15. do 18. jula biti održan i Sea Dance festival.

Da publika Exit Avanture i ove godine bude na centralnom mestu, uz najlepše lokacije, tvrđavu i plažu, pobrinuće se i jedno od najjačih programskih izdanja u istoriji festivala koji ove godine slavi jubilej.

Tokom četiri dana i noći na Exitu i isto toliko na Sea Dance festivalu, nastupiće Goblini, Mötorhead, The Prodigy, Manu Chao, Rudimental, Faithless, Roisin Murphy, Hardwell, Emeli Sandé, Sigma, John Newman, Capital Cities, Clean Bandit, Tom Odell, Martin Garrix, Gramatik, Leftfield, Tale of Us, Adam Beyer, Chris Liebing, Eagles of Death Metal, Megadeth, Fear Factory, Wilkinson, Toto, Zomboy, Roni Size Reprazent, Goldie, Bondax, Napalm Death, System Of a Down, Dubioza kolektiv, Rambo Amadeus, Love Hunters, Octave One, Sara Renar, Soul Clap, Dirtyphonics, Hladno pivo, Kove, Artan Lili, Vadim, Zoster i brojni drugi za ukupno više od 1.000 umetnika na 30 festivalskih bina od Petrovaradina do Jaza!

Dve glavne bine, mts Dance Arena, Dance Paradise, Fusion, Explosive, No Sleep Novi Sad, OTPleši Latino, Positive Vibrations Reggae, Future Shock, Urban Bug, World Chill-Inn, Silent Disco i brojne druge bine i festivalske zone, zajedno sa kampovima Exit Avanture koji se otvaraju upravo danas, 7. jula a zatvaraju 20. jula, učiniće još atraktivnijim koncept pravog festivalskog letovanja, jedinim te vrste u celoj Evropi.

Sve o Exit festivalu možete da pročitate OVDE.

Besplatne ulaznice

Kao medijski sponzor festivala, Dan u Beogradu ranije je podelio deset jednodnevnih ulaznica prijateljima sajta i najvernijim čitaocima našeg newsletter-a, dok ćemo danas podeliti javno četiri četvorodnevne besplatne ulaznice i dve VIP besplatne ulaznice, takođe za sva četiri dana na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Ukoliko želite jednu besplatnu ulaznicu za sva četiri festivalska dana (tj. u pitanju su vaučeri koje na ulazu menjate za narukvicu) potrebno je da uradite sledeće:

1. bilo bi nam drago da lajkujete našu Facebook stranicu (ako već niste, ali nije obavezno)
2. bilo bi nam baš drago da se prijavite za naš newsletter (ako već niste, ali nije obavezno)
3. pošaljite nam mejl na danubeogradu@gmail.com (ovo isto nije obavezno, ali je poželjno) 🙂

Vaš mejl bi trebalo da sadrži:
»»» (Subject) EXIT 2015,
»»» (Text) vaše ime, prezime, broj vašeg mobilnog telefona kao i odgovor na pitanje: Koja tri benda ne nastupaju na ovogodišnjem Exit festivalu, a nalaze se na spisku izvođača u ovom tekstu?

Svako bi trebalo da pošalje samo po jedan mail do 20.00 (naravno, danas, 7. jula), a bilo bi lepo da zaista i želi kartu za sva četiri dana. Posle provere ispravnosti mailova, izabraćemo nasumično šest dobitnika. Dakle, jedan dobitnik – jedna karta.

Obavestićemo dobitnike večeras najkasnije do 22.00 (naravno, večeras, 7. jula) o načinu preuzimanja besplatne ulaznice.

Dobitnici su u obavezi da dođu po svoju ulaznicu najkasnije sutra, 8. jula, od 8.00 do 12.00, inače ćemo ulaznice dodeliti nekom drugom (da ne bi „propale“).

Dobitnici: Radivoj P, Branko G, Maja K, David M, Nina M. i Milena R. (podaci o dobitnicima poznati su redakciji). (danubeogradu.rs)

loading...

6 komentari

  1. Please select at least one list to subscribe to, a liste nigde 🙁

  2. Please, please, please <3

  3. Tom Odell <3 i Newman… ajooooj, pleaseeeee 🙂

  4. nešto baguje sa njuzleterom :/
    ajte leba vam nasumičnite me, da ne plačem nad spakovanim koferom 😀

  5. a sta li vam je kriterijum nasumicnog biranja 😛

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.