Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Kišobran: Super Indie Friday i Fejd
Kišobran (foto: Predrag Todorović)
Kišobran (foto: Predrag Todorović)

Kišobran: Super Indie Friday i Fejd

Ovih najtoplijih dana jula Kišobran vas rashlađuje i predstavlja dve posebne Kišobran žurke na različitim, novim lokacijama sa više nego zanimljivim gostima.

U petak,17. jula od 23.00, Kišobran je na savamalskom Miksalištu, ovoga puta zajedno sa Indie-go! ekipom i posebnim supervizorom Inspektorom iz Vatra kolektiva. Ovo je posebna Kišobran žurka za jul da bi se još jednom dokazalo da je Miksalište idealno letnja beogradska destinacija. Cena ulaznice je 200 RSD.

U subotu, 18. jula, selimo se na samu reku, dovoljno da nas približi morskoj atmosferi koju svi toliko priželjkujemo. Nova lokacija za Kišobran, novo mesto u gradu, Les Enfants Terribles aka Grozna deca, Bulevar vojvode Bojovića 5 ili tu baš kod bazena 25. maj na Dunavu.

Ova posebna lokacija zahteva i povratak posebne Kišobran formacije – Fejd! Fejd je rap. Fejd je beats i grime i glitch. Fejd tera ljude da drže ruke visoko i da klimaju glavom i Fejd se vraća posle nekoliko godina zajedno sa Smoking Beats ekipom baš ovog vikenda! Ulaz je besplatan do ponoći, posle toga je 200 RSD. (danubeogradu.rs)

Program

Super Indie Friday
Kišobran & Indie-Go! + supervision by Inspektor (Vatra)
Petak, 17. jul (23.00)
Miksalište, Mostarska 5 (Savamala)

Smoking Beats & Fejd
Hadžić (Fejd/Mystic Stylez) // Junijor (Fejd/Kišobran)
Фake Casual (Smoking Beats/Vatra) // byp_ (Smoking Beats/Vatra)
Subota, 18. jul (22.00)
Les Enfants Terrible – Grozna deca, Bulevar vojvode Bojića 5

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.