Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Kurd Maverick u Bašti kod Juge
Kurd Maverick

Kurd Maverick u Bašti kod Juge

Jedan od najpopularnijih nemačkih haus producenata i miljenik ženske publike, Kurd Maverick, 18. jula gostuje u Bašti kod Juge, u okviru „Bašta Sessions“ serijala koji za ovo leto najavljuje još mnoga poznata imena svetske DJ scene.

Posle prvobitnog odlaganja zbog loših vremenskih uslova, omiljeni DJ mnogih beogradskih dama Kurd Maverick sigurno stiže u našu prestonicu ove subote. Žurka počinje u 22.00, a prisutne će „zagrejati“ DJ Ike.

Kurd Maverick, čije je pravo ime Čihan Otun, kurdskog je porekla, a u Nemačkoj živi duži niz godina. Ovaj momak postao je interesantna pojava na house sceni remiksom pesme „Pump Up The Jam“, a pošto je objavio svoj prvi singl „I Never Rock“, postalo je jasno da se radi o čoveku koji planira dugo da ostane u samom vrhu svetske house produkcije.

Pored toga, Kurd Maverick je vlasnik hitova „Hell Yeah“ i „Blue Monday“, a sarađivao je sa najboljim svetskim muzičkim producentima. Muzika i DJ nastupi ovog momka obeležili su proteklu dekadu, a beogradska publika ponovo će imati priliku da ga čuje ove subote u „Bašti kod Juge“. Maverick je ujedno i miljenik ženske publike, budući da beogradske klaberke uvek traže kartu više kako bi uživo mogle da vide ovog markantnog house DJ maga.

Bašta kod Juge se nalazi na Zemunskom keju na platou hotela Jugoslavija na strani okrenutoj ka vodi i predstavlja pravu oazu za slučajne i namerne posetioce u vrelim letnjim danima. (danubeogradu.rs)

https://youtu.be/-RpiyDcXyw8

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.