Naslovna » Blog » Dunja Style o modi » Lisca Swimwear: U bojama zalazećeg sunca
Lisca Swimwear - Galapagos

Lisca Swimwear: U bojama zalazećeg sunca

Lisca vam predstavlja deo svoje kolekcije za sezonu – leto 2015. Modeli Galapagos su vrlo atraktivni modeli aktuelnih boja. Leto je slikar koji koristi najrazličitije boje. Jarke boje u nama bude ogromnu energiju tokom vrelih dana, kao i dobro raspoloženje. Stopite se sa bojama leta.

Vreme bezbrižnog uživanja pored mora je u toku. Najlepše letnje večeri obično zamišljamo na plaži, uz voljenu osobu, dobar koktel i zalazak sunca koji ostavlja bez daha.

„Galapagos“ seriju kupaćih kostima obeležava trendi koloristički uzorak u nijansama morskog plavetnila i zalaska sunca, koji će svakako upotpuniti vaše letnje večeri.

Tirkizna boja je jedna od atraktivnijih koja se prožima kroz seriju kupaćih kostima. Boje variraju od žive morske, različitih nijansi plave pa do energičnih nijansi roze. Tirkiz je bio talisman kraljeva, kamen koji je označava snagu, a istovremeno je nežan na dodir.

Kolekcija za sezonu leto 2015 poigrava se šarama, bojama i modelima koja obezbeđuje perfektan izgled pored mora ili bazena. Idealno dizajnirani modeli se savršeno uklapaju sa modernim dodacima: torbama, pareima, haljinama i kaftanima koji doprinose kompletnijem imidžu na plaži. Kolekcija optimalno kombinuje eleganciju i nešto veću razigranost dezena uključujući čak i naglašenu ekstravaganciju te prefinjenost modela.

Kupaći kostimi zadovoljavaju očekivanja žena različitih ukusa, veličina i oblika tela, a pojedine serije koje su dizajnirane shodno mix&match sistemu omogućavaju još više kombinacija za opušteno i sadržajno leto. Liscina ponuda, osim ženskog, uključuje i linije kupaćih kostima za decu i za muškarce.

Lisca robna marka je sinonim za moderan i savršen dizajn. Moderan i ženstven brend donjeg veša, kupaćih kostima, spavaćeg programa i bluza, onima koje se odluče za kolekciju Lisca daje romantične, raskošne i pre svega elegantne modele a upravo takva će biti i žena koja se odluči za bilo koju Lisca kolekciju.

Sa skoro 60 godina iskustva ona proizvodi vrhunski donji veš i kupaće kostime koji su odlično prihvaćeni od potrošača, jer su sinonim za savršenstvo, senzualnost i privlačnost. ∗ Dunja Style ∗

Lisca Swimwear - Galapagos

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.