Naslovna » Izlasci » Muzika » Novi spot » Novi spot: Eva Braun – Rikošet

Novi spot: Eva Braun – Rikošet

Čuveni bečejski pop sastav Eva Braun objavio je novi singl i spot za pesmu „Rikošet“. Aktuelnim letnjim hitom dokazali su da i te kako imaju šta da kažu i pokažu.

– Pesma „Rikošet“ je naš letnji singl, ali o albumu još ne razmišljamo. Međutim, blizu smo odluke da od sada objavljujemo samo singlove iz prostog razloga što smatramo da snimanje i izdavanje albuma postaje sve besmislenije. U neku ruku to je sjajna vest, jer se popularna muzika na neki način vraća svojim r’n’r korenima kada je pesma bila sve, a singl osnovni medij. Ne mogu da ne kažem da nisam srećan zbog toga… Nadam se da ćemo u budućnosti uspeti da održimo kontinuitet – svako novo godišnje doba, jedna nova pesma grupe Eva Braun. Na kraju krajeva, znate kako kažu – ako ne možeš da kažeš to što želiš u tri minuta, nećes uspeti ni u sto – izjavio je povodom novog singla i spota Goran Vasović, frontmen benda.

Setna atmosfera

Spot za pesmu „Rikošet“ delo je mlade beogradske rediteljke Milene Grujić, koja je i odrasla na muzici Eve Braun. Glumci u njenom debitantskom video radu, Vanja Nenadić i Miloš Đurović, verno su dočarali setnu atmosferu kojom odiše nova pesma popularnog benda.

Omot singla „Rikošet“ delo je Zagrepčanke Roberte Stanić, čije je idejno rešenje očaralo članove benda na konkursu koji su pokrenuli na svojoj Facebook strani, a na kojem su imali ideju da fanove i poštovaoce svog višedecenijskog rada uključe u stvaralački proces.

Spot je dostupan na zvaničnom YouTube kanalu Eve Braun, a audio singl je dostupan i na digitalnim muzičkim servisima Deezer, iTunes i Spotify, u izdanju Lampshade Media.

Publika će Evu Braun biti u prilici da vidi uživo na koncertu koji će 1. avgusta održati na Adi Ciganliji, na Beer Gardenu. (danubeogradu.rs)

Eva Braun - Rikošet