Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Osamdesete: Bebi Dol na Soul Faveli
Bebi Dol (foto: J. Mitrović)
Bebi Dol (foto: J. Mitrović)

Osamdesete: Bebi Dol na Soul Faveli

Večeras Bebi Dol izlazi iz „ilegale“ nastupom na splavu Soul Favela.

Vlasnica jednog od najboljih domaćih ženskih vokala otkriva šta je spremila za publiku, ali i najavljuje svoj novi projekat, koji će uskoro ugledati svetlo dana.

Bebi Dol će večeras, 25. jula, kao specijalni DJ gost nastupiti na splavu Soul Favela kod Ušća. Autorka hitova „Bez srca“, „Hajde da“, „Krv, sreća, suze i znoj“, „Brazil“, tom prilikom će kabinu deliti sa DJ Makinwom. Kako je najavila, na „meniju“ će joj se naći hitovi „zlatnih osamdesetih“.

– Moj posao je takav da nema stalno dodirne tačke sa medijima, već samo ponekad. Publika mene na prvom mestu zna po mojoj muzici, tako da ako nemam nove projekte onda nema ni potrebe da se pojavljujem u javnosti i pričam o stvarima koje mene ne zanimaju. Jer, verujem da onda ne bi zanimale ni gledaoce i slušaoce. Ovaj DJ nastup, na kome ću mahom puštati osamdesete, samo je uvertira u novo poglavlje moje karijere. Slušaćemo osamdesete, koje smatram zlatnim muzičkim dobom. Plan je prost, da citiram Brajana Ferija: „to dance the night away“. Što bi se reklo, nadam se da ću uspeti da podignem publiku par centimetara iznad zemlje – kaže Bebi Dol.

Gig na Faveli, kako navodi, zbog lokacije ima i izvesnu dozu simbolike, pošto poznata umetnica u narednom periodu najavljuje novu pesmu, za koju smatra da bi mogla da pomuti slavu čuvenog „Brazila“.

– Simbolično je to što se splav nalazi tačno kod Ušća, na početku odnosno kraju reke, a i dopada mi se pogled na Kalemegdan sa te tačke, tako da kad se sve to pomeša, mogu samo da kažem da jedva čekam ovo veče. Inače, uskoro se očekuje i izlazak mog novog singla. Ta nova pesma je jedna od onih koju pravite samo jednom životu i nadam se da će dostići slavu mojih najvećih hitova. To jest, verujem da će biti hit hit hit – poručuje pevačica. (danubeogradu.rs)

Bebi Dol (foto: J. Mitrović)
Bebi Dol (foto: J. Mitrović)