Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Astral Projection u Barutani
Astral Projection

Astral Projection u Barutani

Legendarni psy-trance duo Astral Projection stiže u Beograd ove subote kada će nastupiti pod vedrim nebom u kultnoj Barutani.

Astral Projection će ovom prilikom predstaviti svoja nova autorska izdanja – a sve to u svom dobro poznatom miksu goa i psychedelic zvuka, kome su ostali dosledni svih ovih godina i zbog čega se i dalje nalaze na samom vrhu trance scene.

Astral Projection je muzička grupa sa bazom u Izraelu koja se bavi produkcijom Psychedelic Trance-a i Goa Trance-a. Smatraju se tvorcima ovog pravca i do dan danas su među najvećim imenima svetske trance scene.

Iza projekta Astral Projection stoje dva čoveka – Avi Nissim i Lior Perlmutter koji najveći broj izdanja objavljuju za svoju etiketu Trust In Trance, a pored toga izdaju i za poznate kuće poput Transient UK, Nova Tekk, Avex, Blue Moon i TIP World. U svojoj dugoj karijeri koja je konstantno praćena podrškom i saradnjama sa najvećim imenima trance scene, iza sebe imaju ozbiljnu brojku od jedanaest albuma, a pored toga i mnogo remixa.

Astrali ove subote, 29. avgusta, nastupaju uz domaću podršku u sastavu DJ Aquapipe, Sivi, Max & Albert.

Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti po ceni od 1000 RSD, na svim prodajim mestima DD Tickets-a. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.