Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Loco Dice u hali „Depo“, 18. septembra
Loco Dice

Loco Dice u hali „Depo“, 18. septembra

Jedan od najpopularnijih izvođača na svetskoj elektronskoj sceni, Loco Dice, nastupiće 18. septembra u hali „Depo“ u okviru nove Apgrade žurke.

Traženi producent i DJ iz Diseldorfa u Beograd dolazi u okviru svetske turneje kojom promoviše svoj novi album „Underground Sound Suicide“, sa kog se već izdvojio singl „Get Comfy“ uz gostovanje londonskog repera Giggsa.

Spot za ovu numeru, koja vešto spaja hip-hop i techno, uticajni magazin „Thump“ proglasio je za priču o Diceovim korenima uz konstataciju da bi Guy Ritchie bio ponosan na režiju. Na albumu gostuje i američki hitmejker Just Blaze, ali celo izdanje je većinski oslonjeno na house i techno zvuk koji Loco Dice spaja kao retko koji DJ na globalnoj sceni. Među saradnicima se izdvajaju Chris Liebing, Miss Kittin i Guti, a posebno je zanimljivo gostovanje čuvene Neneh Cherry.

U Beograd dolazi i njujorški DJ i producent Caleb Calloway, kao i Beograđanin sa dva izdanja za „Desolat“ Alexandar Ivković. Domaća podrška je Vlada Janjić, a ulaznice se prodaju na blagajnama Eventima i Gigstixa po promo ceni od 790 RSD.

Od poslednjeg beogradskog gostovanja u martu 2014. godine, Loco Dice je na samom vrhu elektronske scene, nastupajući na vodećim festivalima kao što su Awakenings, BPM, Coachella, Glastonbury, Monegros, Movement, Sonar, Sonus, Time Warp, T in the Park, Tomorrowland. Često nastupa po američkim klubovima i festivalima, ali i u klubu Space na Ibici.

I ove godine, nemačka zvezda tunižanskog porekla, dominira španskim ostrvom uz rezidenciju na famoznim Hyte žurkama, gde uz njega nastupaju Laurent Garnier, Recondite, Ricardo Villalobos, Rødhåd, Kenny Dope Gonzales, Pan-Pot i drugi, dok celu ovu sezonu kao hedlajneri predvode Maceo Plex, Chris Liebing i naravno, Loco Dice.

Podsećamo…

Lider svetske elektronske scene Richie Hawtin, nastupiće na Kalemegdanu u okviru prvog Apgrade vikenda, koji će biti održan 4. i 5. septembra u rovu ispod Vojnog muzeja Beograda, a sa njim prve večeri dolaze producenti Jullian Jeweil i Fabio Florido sa etikete Minus.

Na prvi beogradski Apgrade, druge večeri, u subotu 5. septembra, u okviru večeri etikete Ostgut Ton, dolaze rezidenti najpoznatnijeg svetskog kluba Berghain, Efdemin, Function i Boris. Ulaznice se prodaju na blagajnama Eventima i Gigstixa, po promotivnoj ceni do 1.590 RSD za obe večeri, a kontigent je ograničen. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.