Naslovna » Blog » Dunja Style o modi » Pitanje za sezonu jesen ’15: Ko sam ja zapravo?
Moda - Jesen 2015

Pitanje za sezonu jesen ’15: Ko sam ja zapravo?

Jesen 2015 biće sigurno interesantna, za nekoga uzbudljiva, a neko će samo želeti proleće. Ove jeseni kupci će i te kako postavljati sebi pitanja ko su oni i šta odgovara njihovoj ličnosti.

Dizajneri na svojim revijama nisu se opredelili za trendove u obliku nekoliko stvari, nisu akcentovali detalje. Za sezonu jesen 2015 bazirali su se na „personaliti“ – autentičnost ličnosti kao najjače oružje raznolikosti jednog čoveka.

Na revijama su predstavljeni modeli pomoću kojih postajete pravi hipster. Ukoliko vam se to ne sviđa, možete odabrati komade kojim ćete dobiti na vašoj senzualnosti i izgledati zaista romantično.

Šezdesete 21. veka

Šezdesete se vraćaju na velika vrata i to u modernom nikako retro stilu. Odlikuju ih meke linije, zagasite boje a kao višnja na torti su sve prisutnije „Chelsea čizme“ (potekle od muških čizama, prijanjaju uz nogu sa prepoznatljivim lastišom sa strane).

Neprevaziđeni Boho-look

Boho izgled možete postići krznom, resama i komadima odeće koja nonšalantno padaju što vam garantuje moderan izgled ali i osećaj prijatnosti u svakom trenutku.

Pogledajte primere sa sajta Style. ∗ Dunja Style ∗

Moda - Jesen 2015 Moda - Jesen 2015 Moda - Jesen 2015

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.