Naslovna » Porodica » Deca » Počeo upis u Dečji kulturni centar Beograd
v

Počeo upis u Dečji kulturni centar Beograd

Dečji kulturni centar Beograd otvorio je novu sezonu, a od danas je otvoren upis dece i mladih u kreativne radionice u Takovskoj 8.

Brojne aktivnosti koje se organizuju u ovom centru pružaju deci i mladima mogućnost da razvijaju maštu, pronađu oblast u kojoj bi najradije razvijali svoj talenat i iskažu se u najrazličitijim vrstama umetnosti.

Deca i mladi, uzrasta od tri do 18 godina, mogu da zavire u svet kulture, kroz Muzičku igraonicu, Hor, Školu pevanja dečje i popularne muzike „Nađi svoju zvezdu“, Školu džez pevanja Katarine Kačunković, Školu solo pevanja, Školu klavira, Studio rok-pop pevanja Bojane Stamenov i Đorđa Davida, Studio glume i kulture govora, Englesku pozorišnu radionicu, Baletski studio, Baletsku igraonicu, Likovni atelje, Atelje za primenjenu umetnost, Likovni 3D studio, Studio animiranog filma, Studio za strip i karikaturu, Radionice izrade scenskih i odevnih predmeta „Igle i dugmići“, Sport za najmlađe, Joga za decu i roditelje, Mentalna aritmetika „Suan pan“ i Kreativno zabavište.

Od ove godine u ponudi Dečjeg kulturnog centra Beograd su i novi sadržaji: Folklor, Aikido, Radionica dizajn tekstila i Kaligrafija.

Informacije o radu studija, ateljea i kreativnih radionica mogu se dobiti pozivom na brojeve telefona 3242-011 ili 3242-012, putem mejla info@dkcb.rs ili dolaskom u Dečji kulturni centar Beograd u Takovsku 8.

Detaljnije o programima DKCB može se naći na sajtu www.dkcb.rs. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.