Naslovna » Izlasci » Sport » Prva trka sa bojama u Srbiji – Color Running 2015
Color Running (foto: Aleksandar Dmitrović)
Color Running (foto: Aleksandar Dmitrović)

Prva trka sa bojama u Srbiji – Color Running 2015

U Beogradu će 13. septembra biti održana prva trka sa bojama u Srbiji, Color Running 2015.

Jedna od najpopularnijih i najuzbudljivijih tematskih trka u svetu, čija je osnovna karakteristika posipanje učesnika bojama organskog porekla, inspirisana je hindu festivalom boja – Holi – kojim svake godine hiljade ljudi širom sveta obeležavaju sreću novih početaka.

Probali biste nešto drugačije? Želite da osetite malo zdravog adrenalina u prirodi uz odličnu zabavu? Onda se prijavite na prvu trku s bojama u Srbiji Color Running – zasigurno najluđu trku na kojoj ste ikada učestvovali!

Budite najbrži i u društvu 499 drugih trkača 13. septembra od 18.30 u Hajd parku započnite trku čisti u Color Running beloj majici. Volonteri koji će se nalaziti na svakom pređenom kilometru zasuće vas najveselijim bojama tako da ćete trku od pet kilometara završiti obojeni od glave do pete. Trka na 600 m za 150 najbrže prijavljenih mališana (od šest do 10 godina) počinje u 17.30.

Za dobru zabavu pobrinuće se poznati srpski DJ duo Beatshakers koji će posle trke povesti publiku u dvočasovni najluđi color party u gradu.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije je kao partner ovogodišnje trke pripremio robne nagrade za najbrže kao i različite aktivnosti za sve učesnike u satima pred trku.

Color Running (foto: Aleksandar Dmitrović)
Color Running (foto: Aleksandar Dmitrović)

Prijavljivanje

Prijavljivanje za Color Running traja do 4. septembra. Visina kotizacije iznosi 800 RSD za uplate do 31. avgusta i 1000 RSD za uplate do 4. septembra. Visina kotizacije za Color Running dečiju trku iznosi 500 RSD za uplate do 4. septembra.

Uplata kotizacija za trku se vrši putem računa kod Unicreditbank br: 170-0030016763001-26. Primalac: Atletski Klub Running; Nušićeva 6, Beograd. Naznaka: Kotizacija za učešće na trci/dečijoj trci color Running za (ime i prezime).

Brojevi i startni paketi će se preuzimati u prostorijama Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije (Bulevar Zorana Đinđića 123đ lokal br.3) od srede 2. septembra kao i 13. septembra do sat vremena pred početak dečije trke u DKC Majdan (Kozjačka 3-5). Prijave na dan trke neće biti moguće.

Aaktivan životni stil za sve

Trka je amaterskog karaktera s ciljem da promoviše vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. To znači da je namenjena rekreativcima i svima koji bi da probaju nešto drugačije. Ako možete da trčite ili pešačite 30 minuta, uspešno ćete završiti trku.

Ukoliko želite da učestvujete, a još niste skroz spremni za trku, možete nam pomoći u organizaciji dešavanja volontirajući pre i u toku trke. Ukupno 50 volontera će biti pozvano da učestvuje u organizaciji.

Organizator trke s bojama Color Running je Atletski klub Running. Partneri trke su GO Savski Venac, DKC Majdan i Savez za rekreaciju i fitness Srbije. (danubeogradu.rs)

Color Running (foto: Aleksandar Dmitrović)
Color Running (foto: Aleksandar Dmitrović)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.

5 komentari

  1. ovo obecava dobru zabavu 🙂

  2. U redu zabava, ali da li je ovo bezbedno. Prvo kakve hemikalije su u tim bojama? I drugo, moguce su mehanicke povrede. Organizuje se i trka za malisane, nadam se da organizatori vode racuna o njihovom zdravlju

  3. Glupost!
    Te boje ne smeju da se udahnu! Koliko god da su organske… Treba se baviti fizičkom aktivnošću i paziti kako diÅ¡ete? Nebuloze…

  4. Ko uspe da pojede ili proguta najmanje 320 grama organske farbe posle trke dobija besplatno učešće na trci gde se učesnici posipaju izmetom kineske prepelice, koja je izuzezno dobra za piling kože. Zato, potrudite se, trčite obojeni i srećni i puni nade da ćete baš vi možda biti posuti izmetom kineske prepelice.

  5. Moram priznati da je ovo malo detinjasto ali sve pohvale za organizatore ove zabavne igre.