Naslovna » Izlasci » Muzika » Novi albumi » Album „Totalna kontrola“ najslušaniji u Srbiji

Album „Totalna kontrola“ najslušaniji u Srbiji

Prvi zajednički projekat dva veterana regionalne hip hop scene, Struke i Reksone, „Totalna kontrola“, objavljen je prošle nedelje na Deezeru.

Album se našao na prvom mestu Deezer liste, dok je 12 pesama sa albuma na prvih 12 mesta liste Deezer singlova. Album su objavili Bassivity Digital i izdavačka kuća Lampshade Media.
http://www.deezer.com/album/11275108

Posle petnaestogodišnje saradnje na hitovima kao što su „Oči u oči“, „Hoćeš beef sa mnom“, „1001 plan“, „Od nule“, itd, reperi Reksona, iz legendarne beogradske hip-hop grupe VIP, i Struka objavili su zajednički album.

Album sadrži 13 numera koje su snimljene u proteklih deset meseci u studiju izdavačke kuće Bassivity. Muziku potpisuju Coby, Mystee, Marvel, Luxonee i Left Hand Short dok se kao gostujući izvođači na albumu pojavljuju crnogorski reper Sivilo, Nišlija Mali Mire, Bizzo Brigante iz zagrebačkog benda Bolesna braća, Marko Luis, drugi deo VIP-a Ikac i originalni Bassivity producent – Oneya.

– Na albumu smo radili jednom nedeljno poslednjih 10 meseci – rekao je Reksona i nastavio: – Svakog petka smo se nalazili u studiju i radili na pesmama bez imalo pritiska. Nismo žurili, super smo se provodili dok smo radili, i zato mislim da album, i ako na trenutke ima mračniju atmosferu, ipak na kraju ostavlja pozitivnu poruku.

Ista talasna dužina

Struka se nadovezuje:
– Iako sarađujemo već dugo, do skora nismo diskutovali o snimanju zajedničkog albuma. Ova ideja je zapravo došla od ljudi koji nas prate i slušaju, i kada smo osetili da smo na istoj talasnoj dužini odlučili smo da taj koncept pretvorimo u stvarnost. Nastup sa bendom je stvarno nešto posebno, jedva čekam da krenemo sa koncertima.

U eri brzog menjanja muzičkih trendova, „Totalna kontrola“ zadržava hip hop zvuk na kome su ovi izvođači, i generacije mladih koje ih slušaju, odrasli. Muzički aranžmani i karakterni tekstovi daju ovom albumu iskusnu notu, dok se Struka i Reksona perfektno uklapaju na svakoj od pesama. Koncertna verzija albuma će se uživo izvoditi sa bendom, dok je turneja u regionu planirana za kraj 2015. godine.

Limitirano CD izdanje albuma će sadržati ekskluzivne skitove Mjehura Ubice, i prodavaće se u kompletu sa majicom, potpisanim posterima i nalepnicama. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.