Naslovna » Blog » Dunja Style o modi » Beogradska nedelja mode na London Fashion Week-u
Belgrade Fashion Week Showcase

Beogradska nedelja mode na London Fashion Week-u

Tokom London Fashion Week-a u okviru programa Fashion Scout 22. septembra predstavljen je Belgrade Fashion Week Showcase – Beogradska nedelja mode.

Zvanično prva revija Belgrade Fashion Week-a tokom trajanja London Fashion Weeka prikazala je radove pet dizajnera koje je internacionalni žiri izabrao posle konkursne revije kao najbolje predstavnike domaćeg modnog dizajna.

Ana Ljubinković, Budislava Keković, Ivana Pilja, George Styler i Vlada Savić ispunili su najvažniji cilj ovog projekta i na pravi način predstavili kreativnost i potencijal srpskog modnog dizajna.

Belgrade Fashion Week Showcase - Ana Ljubinković
Ana Ljubinković

Revija je održana u Freemasons’ Hall jednoj od najznačajnijih londonskih građevina poznatoj po svom Art Deco stilu koja se nalazi u srcu Covent Garden-a.

Pohvale koje stižu od strane internacionalnih modnih stručnjaka i uopšte modne javnosti su još jedna potvrda kvalitetnog rada i svakako će biti dodatni vetar u leđa ne samo dizajnerima koji su ovoga puta predstavili svoje kolekcije u Londonu nego i celokupnoj modnoj sceni u Srbiiji.

Belgrade Fashion Week Showcase - Budislava Keković
Budislava Keković

Ponovo je dokazano da je kreativnost jedno od najjačih oružja za poboljšanje imidža naše zemlje i da svetski prepoznat potencijal koji u ovom slučaju srpski modni dizajn nosi sa sobom treba dodatno podržati i iskoristiti na pravi način.

Najnovije kolekcije pomenutih dizajnera, koje su pobrali niz pohvala svetske modne javnosti, domaća publika imaće prilike da vidi tokom narednog beogradskog Black ‘n’ Easy Fashion Week-a koji će biti održan od 2. do 10. novembra 2015. godine. ∗ Dunja Style ∗

Belgrade Fashion Week Showcase - George Styler
George Styler
Belgrade Fashion Week Showcase - Ivana Pilja
Ivana Pilja
Belgrade Fashion Week Showcase - Vlada Savić
Vlada Savić

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.