Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Depo party vikend: Techno i drum’n’bass
Depo magacin: Amoss
Amoss

Depo party vikend: Techno i drum’n’bass

Posle uzbudljivog otvaranja nove klupske sezone, i ovaj vikend u Depo Magacinu (Travnička 3) biće podjednako uzbudljiv.

U petak će okupiti svi fanovi techno zvuka, dok će u subotu Savamalom odjekivati drum’n’bass ritmovi.

Prva u nizu „Don’t Walk Dance“ žurki desiće ovog petka, 25. septembra, u Depo Magacinu. U pitanju je projekat koji će pokušati mladoj publici da približi techno muziku i kulturu.

Za muzički program i audio užitak prisutnih biće zaduženi Eric Sneo – DJ, producent i bubnjar iz Nemačke, a zatim i tehno mag iz Brazila, Dot Chandler. Iza ovog pseudonima je prelepa Fernanda je počela da se bavi DJ-ingom još 2005. godine kada je uvidela koliko voli techno muziku, a alias Dot Chandler je promovisala da pokaže kolika je njena ljubav i povezanost prema techno muzici.

„Domaće boje“ braniće TKNO, domaći DJ i producent. Ulaznice za ovaj event po ceni od 700 RSD u pretprodaji su na svim prodajnim mestima DD Ticketsa.

U subotu, 26. septembra, na programu je Metnem Label Launch Night žurka, na kojoj će nastupiti Codex, Senzzor, Bohemian, Dzonidza i MC Don Dada. Specijalni gosti biće momci iz dua Amoss – Andy Tweedale i James Evans, koji stižu iz Velike Britanije samo zbog ove žurke.

Ulaz na ovaj drum’n’bass spektakl biće besplatan na veče žurke sve do ponoći, posle čega će se naplaćivati karte na ulazu po ceni od 300 RSD. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.