Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Favela: Anđeo i đavo iz „Anđela“ za DJ pultom
Anđeo i đavo iz "Anđela" za DJ pultom

Favela: Anđeo i đavo iz „Anđela“ za DJ pultom

Ovo još nismo videli: anđeo i đavo za DJ pultom na splavu Favela!

Umetnik Uroš Đurić i glumac Srđan Žika Todorović, koji su tumačili čuvene role anđela i đavola u kultnom filmu „Mi nismo anđeli“, predstaviće se domaćoj publici po prvi put, 12. septembra, kao DJ dvojac!

Anđeo i đavo su, zbog niza duhovitih replika koje se i danas veoma često citiraju, mnogima omiljeni likovi iz ove domaće triologije Srđana Dragojevića.

Citati poput „Džiberu, nemoj ti manijak da…“, „Danas se klinke…“, „Mala je gluplja no što sam mislio“, „Eleonora, Ema, Ena…“ i ovih dana veoma često mogu se čuti u svakodnevnom govoru, a i muzika iz filma je ostala veoma popularna do danas. Kako su u flimu tumačili anđela i đavola, sigurno je da će Đurićev i Todorovićev filmski rivalitet odraziti i na nastup.

– Dođite da čujete kako će da bude kada anđeo i đavo izađu sa filmskog platna i dođu na Favelu u ulozi DJ-eva. Neću vam mnogo otkrivati, ali ću vam reći da ćemo tokom večeri malo i zameniti uloge – ostao je pomalo zagonetan Žika Todorović.

S druge strane, Uroš Đurić, obećava plovidbu po svim pravcima koji imaju jak gruv.
– Volim gruv, bez obzira na doba ili stil iz kog potiče, nije mi bitno da li dolazi iz fanka, psihodelije, bita, transa ili glema i tu se i krećem tokom večeri. Što se nas dvojice tiče, taj rivalitet će biti prisutan i za pultom jer iako se, što se muzike tiče, krećemo u sličnim vodama, imamo različit pristup i iskustva – poručio je Uroš pred nastup, za koji će dan ranije lepu uvertiru napraviti „Beogradski šlageri“. (danubeogradu.rs)