Naslovna » Izlasci » Film » „Lavirint: Beg kroz Zgarište“ u bioskopima od 10. septembra
Lavirint: Beg kroz Zgarište
TM and © 2015 Twentieth Century Fox Film Corporation.  All Rights Reserved.  Not for sale or duplication.

„Lavirint: Beg kroz Zgarište“ u bioskopima od 10. septembra

Novi film Vesa Bola „Lavirint: Beg kroz Zgarište“ biće prikazivan od 10. septembra u bioskopima širom zemlje.

Naučnofantastična avantura „Lavirint: Beg kroz Zgarište“ zasnovan je na drugom delu serijala romana Džejmsa Dašnera. Većina glumaca iz prvog dela filma glumi u nastavku, uključujući i Dilana O’Brajana, mladu zvezdu serije „Mladi vukodlak“.

Nadovezujući se na kraj prvog dela, reditelj Ves Bol prati živote Tomasa (Dilan O’Brajen), Njuta (Tomas Brodi-Sangster) i Tereze (Kaja Skodelario) posle bekstva iz divovskog Lavirinta, dalje razrađujući poreklo Lavirinta i Tomasovu ulogu u svemu tome.

Priča je (i dalje) smeštena u mračnu, postapokaliptičnu budućnost. U novom poglavlju epske sage „Lavirint“, Tomas i „Ledinaši“ koje predvodi, moraju da se suoče sa najvećim izazovom do sada – misterioznom i moćnom organizacijom „WCKD“.

Sunce i virus… i Opaki

U novom filmu „Lavirint: Beg kroz Zgarište“ saznajemo da postoji mnogo veći svet koji čeka Tomasa (Dilan O’Brajen) i Ledinaše, svet koji je razorilo sunce i smrtonosni virus.

Ovi mladi ljudi moraju da pronađu svoje mesto u ovom svetu i shvate kako mogu da ga srede. Ledinaši su od velikog značaja za nekoliko različitih grupa i rastrzani su između odluke da spasu svet i osiguraju ličnu slobodu.

Nastavak filma nudi odgovore na mnoga postavljena pitanja iz prvog dela.

Karte su već u pretprodaji na blagajnama bioskopa. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov: Maze Runner: Scorch Trials. Država i godina proizvodnje: SAD, 2015. Žanr: naučna-fantastika, avantura. Uloge: Dylan O’Brien, Aidan Gillen, Kaya Scodelario, Ki Hong Lee. Reditelj: Wes Ball.

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.