Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Nova sezona u Depou počinje žurkom Hype
Depo magacin - Feloneezy & Jackie Dagger
Feloneezy & Jackie Dagger

Nova sezona u Depou počinje žurkom Hype

Ove subote, 19. septembra od 23.00, žurkom koja nosi naziv Hype biće otvorena nova sezona u Depo Magacinu u Savamali.

Čak osmorica omiljenih beogradskih DJ-eva nastupiće u jednoj večeri, a ulaznice po ceni od 300 RSD prodavaće se na ulazu u Depo Magacin.

Hype donosi dobre vibracije uz odličan muzički program u okviru kog će u jednoj večeri nastupiti čak osam omiljenih klupskih DJ-eva: MKDSL, DJ Flip, Feloneezy, Regis, Jackie Dagger, _Byp, Jung B i Фake Casual.

Osim zbog bogatog muzičkog programa, Hype je žurka na koju morate ići kako biste kvalitetno otvorili novu party sezonu u Savamali.

I to nije sve…

Već narednog vikenda, Depo Magacin, na adresi Travnička 3, biće mesto još dva događaja – petak, 25. septembar rezervisan je za novi Don’t Walk Dance – na kom će nastupiti Eric Sneo, Dot Chandler i TKNO. Ulaznice za ovu žurku po ceni od 500 RSD u preprodaji su na svim prodajnim mestima DD Ticketsa.

U subotu, 26. septembra, na programu je Metnem Label Launch Night žurka, na kojoj će nastupiti Codex, Senzzor, Bohemian, Dzonidza i MC Don Dada – a specijalni gost Amoss stiže iz Velike Britanije specijalno ovim povodom. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.