Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Otvaranje 4. sezone kluba Drugstore
Drugstore - Tommy Four Seven
Tommy Four Seven

Otvaranje 4. sezone kluba Drugstore

U subotu, 26. septembra, počinje četvrta sezona beogradske „techno katedrale“, kluba Drugstore (Bulevar despota Stefana 115).

Drugstore’s Season 4 Opening Party biće organizovan uz pet DJ setova u Velikoj sobi i šest live setova u Maloj sobi. Predstaviće se publici dobro poznati: Tijana T, Flip, Feloneezy, Doo, Alibey, Jan Nemeček, 33.10.3402, Hetem, A//O, kӣr i MangulicaFM.

Samo sedam dana kasnije, odnosno 3. oktobra u Drugstore dolazi Tommy Four Seven iz Berlina. Ovo će ujedno biti i njegov prvi nastup u našoj zemlji, a povodom svoje premijere pred našim clubberima, najavio je nezaboravnu techno žurku do jutra.

Ovo je ujedno i prvi pravi veliki undergorund događaj u našoj prestonici u novoj klupskoj sezoni.

Tommy Four Seven je rođen u Velikoj Britaniji, ali je poput svih poštovalaca techno zvuka svoj rad ostvario u Berlinu. Kao producent radio je za lejblove poput „Stroboscopic Artefacts“, a sada sarađuje sa kultnim Chris Liebingom i mnogim drugim značajnim imenima sa elektronske scene. Posvećen je radu na etiketi 47. Do sada je bio host na 47 žurki u „Arena“ klubu u Berlinu, a ovo će mu biti prvi host u klubu „Drugstore“.

Domaću podršku će mu pružiti Filip Xavi, Kristijan Molnar, Stevie Whisper. (danubeogradu.rs)