Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Ritam nereda – novi spot i koncert

Ritam nereda – novi spot i koncert

Bend Ritam nereda održaće koncert 9. oktobra od 20.00 u Domu omladine Beograda, a objavili su i novi spot.

Na dugoočekivanom koncertu novosadskog benda kao specijalni gosti nastupiće Dot The Eye, groove metal bend iz Beograda, zatim Kolaps, hardcore sastav iz Novog Sada, kao i naš najstariji aktivni punk bend, čuveni KBO! iz Kragujevca. Očekuju se i mnogi drugi gosti iznenađenja.

Ulaznice po ceni od 600 RSD možete kupiti na blagajni Doma omladine u Beogradu, prodavnici Felix (TC Sremska), kafeu Šikarica (Skadarlija) kao i na prodajnim mestima Gigstix i Eventima.

Divan dan

Ritam nereda ovom prilikom predstavlja i novi spot koji je urađen za numeru „Divan dan“. Produkciju spota pomogao je Studio Berar.

Jedanaesti album novosadskih punk rock legendi pod nazivom „To nisi ti“ (Nocturne media), objavljen pre nekoliko meseci donosi deset novih, svežih, uzbudljivih i brzih pesama u klasičnom maniru njihove stare škole.

Ritam nereda je jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih domaćih sastava svoje generacije. Sinonim su za glasnu, brzu, čvrstu i energicnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom.

Kolekciju legendarnih pesama kao sto su „Put beznađa“, „Crno je sve“, „Ne“, „10 godina“, „Hiljade“, „Sećanja“, „Heroj“ i mnoge druge moći ćete da doživite prvi put u sjajnom prostoru Doma omladine u Beogradu.

Ritam nereda je svojom obimnom diskografijom, mnogobrojnim izdanjima i reizdanjima tokom 27 godina karijere uvek imao veliku bazu fanova i za naše uslove visoke tiraže, predstavljajući redak primer autorski veoma plodnog sastava čijeg kultnog repertoara ćemo imati jedinstvenu priliku da se podsetimo u petak, 9. oktobra.

Čist i beskompromisan kvalitet potvrđuju i, između ostalih, Henry Rollins (Rollins band) i Bill Gould (Faith No More), koji su posle slušanja njihovih koncerata tražili da se upoznaju sa bendom. Ritam nereda beleži i nastupe sa takvim veličinama kakve su Queens Of The Stone Age, Motorhead i Red Hot Chili Peppers. (danubeogradu.rs)