Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Čukarica: Sajam zapošljavanja 31. oktobra
Sajam zapošljavanja
Sajam zapošljavanja

Čukarica: Sajam zapošljavanja 31. oktobra

Na Šumadijskom trgu 2, u subotu, 31. oktobra od 10.00 do 15.00, biće održan Sajam zapošljavanja.

U holu Opštine Čukarica svoje ponude slobodnih poslova predstaviće trideset firmi iz Beograda, kojima je potrebno više od 500 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija: menadžera prodaje, vozača, poljoprivrednih tehničara i inženjera, prodavaca, pica majstora, poslovođa, tehnologa na terenu, savetnika za osiguranje života, mesara, prodavaca, kasira, magacionera, autoelektričara, automehaničara, diplomiranih ekonomista, tehnologa, kuvara, radnika obezbeđenja, higijeničarki, grafičkih dizajnera, pravnika, armirača, zidara, izolatera, turizmologa i drugih.

Tokom trajanja sajma, savetnici Nacionalne službe za zapošljavanje će od 11.00 do 14.00 za nezaposlene održati radionicu za aktivno traženje posla (ATP), u velikoj svečanoj sali na prvom spratu zgrade opštine.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju im svoju radnu biografiju (CV). Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposleni dobiti i pomoć u pisanju svoje radne biografije.

Sajam zapošljavanja organizuju Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala za grad Beograd, Služba Čukarica i Gradska opština Čukarica. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.