Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Depo: Don’t Walk Dance, 20. novembra
Don't Walk Dance - Spartaque
Spartaque

Depo: Don’t Walk Dance, 20. novembra

Novo izdanje žurke „Don’t Walk Dance“ biće organizovano 20. novembra u Depo magacinu.

Sjajni TKNO i Andrew Meller biće domaćini ovog spektakla na kom će glavni gosti biti ukrajinski techno mag Spartaque i engleski dvojac Spektre.

Beograd još bruji o prvom „Dont Walk Dance“ rejvu na kojem su gostovali Dot Chandler, Eric Sneo i TKNO, a u najavi je još jedan party koji će se dugo pamtiti.

Energični Ukrajinac

Vitalii Babii poznatiji svima kao Spartaque konačno stiže u Beograd. Svi pravi tehno poznavaoci muzike vrlo dobro znaju koje ovaj Ukrajinac i koliko je cenjen i poštovan u svetu elektronske muzike.

Njegova karijera doživljava pravim bum 2007. godine kada je gostovao na ukrajinskom izdanju poznatog festivala „Global Gathering“ kada je oduševio ogranizatore svojim energičnim setom koji su ga posle tog seta postavili za rezident DJ-a festivala.

Vitalii do sada ima više od trista izdanja na osamdeset lejblova, a samo neka od njih su „Raise Me“, „Resolved“, „Insomnia“, „Fobia“, „Interception“; takođe je uradio i veliki broj remiksa za mnoge poznate svetske DJ-eve kao što su Mobi, Dandy & Ugo, Umek, Dave Seaman, Spektre i mnogi drugi.

Vodi i radio emisiju pod nazivom „Supreme“ koja se emituje na pedesetak radio stanica po celom svetu i do sada je snimio oko dvesta epizoda.

Get Together

Zajedno sa Vitalijem u Beograd stiže i tehno dvojac iz Engleske, Richard Wakley & Paul Maddox poznatiji svima kao Spektre.

Umek, James Zabiela, Sven Vath, Stephen Bodzin, Laurent Garnier su samo neki od tehno velikana koji su podržali ovaj dvojac. Sam Umek je za njih rekao da je njihov live nastup nešto specijalno i jedinstveno što svaki ljubitelj tehno muzike treba da čuje, jer u sebi nose mnogo pozitivne energije koju vrlo dobro znaju kako da prenesu na klabere.

Izdavali su za mnoge poznate lejblove kao što su 1605, Blu Fin, Suruba, Phobiq Recordings, a njihove trake kao što su „Sixteen Sins“, „Skuz“, „Turbine“, „Vektor“, „Get Together“, „Black Ice“ su podržane i puštane od strane najboljih svetskih DJ-eva.

Njihov mračni tehno koji puštaju je očarao klabere i ljubitelje elektronske muzike širom sveta i puštali su na skoro svim najboljim festivalima kao što su: I Am Techno, Bonusz, LikeLake Festival, ADE, Time Warp, Sonar i mnogim drugim.

Cena karte i prodajna mesta za ovaj techno spektakl će biti uskoro poznata. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.