Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Dot: MarkyZ i Happy People
Happy People

Dot: MarkyZ i Happy People

Za predstojeći vikend u klubu „Dot“ najavljene su dve odlične žurke – nastupaju MarkyZ i Happy People.

Petak je rezervisan za reprizu jednog od najboljih prošlogodišnjih partija, a subota će biti u znaku legendarnog domaćeg DJ kolektiva.

U „Dot“, 23. oktobra, stiže momak čije ime je dobro poznato domaćim poklonicima tehno zvuka. U pitanju je MarkyZ – DJ i producent našeg porekla koji već više od 10 godina živi u Italiji, tačnije Firenci.

MarkyZ je definitivno jedan od najperspektivnijih DJ-eva i producenata na sceni, a domaća publika imala je prilike da ga čuje prošle godine u klubu „Dot“, kao i na Exit festivalu.

MarkyZ je ponovo u Beogradu, ovoga puta uz sjajnu Leu Dobričić i Neutrona. Ulaz u klub biće besplatan 30 minuta posle ponoći, a posle toga cena karte će iznositi 300 RSD.

Dot: MarkyZ

Pale i žare

Pošto su letos „zapalili“ Barutanu odličnom žurkom koja je usledila ravno 10 godina posle njihovog poslednjeg nastupa na ovoj kalemegdanskoj pozornici, Happy People ekipa je ponovo na okupu – ovog puta u klubu Dot!

Na žurci zakazanoj za subotu, 24. oktobar, Happy People će nastupiti u sastavu DJ Lale, Goran Zmix Kovačević & Mr. Flowers i doneti još jednu žurku za pamćenje.

Ulaz u klub biće besplatan do pola jedan.

Podsećamo – ovaj DJ kolektiv nastao je davne 1994. godine, a ekipa koja stoji iza imena Happy People direktan je „krivac“ za neke od najboljih beogradskih žurki u periodu od 1997. do 2005. godine. Zanimljivo je da su 2014. godine nastupili na Dance Areni Exit festivala povodom proslave 20 godina od nastanka tehno scene u Srbiji. (danubeogradu.rs)