Naslovna » Blog » Dunja Style o modi » Fly London: preporuke za jesen/zimu 2015/16
Fly London

Fly London: preporuke za jesen/zimu 2015/16

Otvorena je četvrta prodavnica obuće Fly London u Čika Ljubinoj ulici. Predstavljena je nova kolekcija jesen/zima 2015/16.

Kolekciju čine cipele za svaki dan, za neobavezno druženje i glamurozno veče, ali i predlozi za kombinovanje ove jedinstvene obuće i garderobe.

U Čika Ljubinoj ulici otvorena je četvrta prodavnica obuće Fly London. Uvoznik i distributer Dip Trade posluje u Srbiji od 1998. godine i zastupa robne marke: Fly London, Softinos, The Flexx, Aerosoles, Lemon Jelly, Heslar, Tatuaggi, Santos Carlos, Excessd i Valuni.

Obuću karakteriše udobnost, autentičnost, sportsko-elegantni stil i kvalitet. Većina robnih marki je proizvedena i dizajnirana u Portugalu, a noseći brend je Fly London.

Fly London

Udobnost i stil

Portugalska robna marka nastala je 1994. kao kombinacija originalnog dizajna i tradicionalnog kvaliteta. Prepoznatljiva i dizajnirana obuća zadovoljava sve kriterijume mode, ali i udobnost i stil.

Svaka kolekcija prati poslednje trendove nudeći veliki izbor stilova, boja i materijala. Glavne karakteristike Fly Londona su jedinstven dizajn, kvalitetni materijali, evropski kvalitet izrade i prepoznatljivi i jedinstveni đonovi. ∗ Dunja Style ∗

Fly London Fly London Fly London Fly London Fly London