Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Gary Beck i Mark Broom u Depo magacinu
Gary Beck
Gary Beck

Gary Beck i Mark Broom u Depo magacinu

Sa Ostrva u Depo magacin 23. oktobra dolaze Gary Beck i Mark Broom zbog promocije trećeg vinyl izdanja srpske etikete „Lucky Light LTD“.

Srpski label „Lucky Light LTD“ je za veoma kratko vreme postao prepoznatljiv u svetskim techno krugovima, kako zbog ekipe koju je okupio, tako i zbog sjajne kritike koju je dobio unutar scene, odnosno od samih DJ-eva.

Logičan rezultat toga je da su se prve dve LLL ploče sa Alexanderom Kowalskim, Petrom Dundovim i Speedy-jem mogle čuti u čuvenom Berghainu, na Drumcode večerima Adama Beyera, ali i na BBC radiju u emisiji „tehno barona“ Davea Clarkea.

Mark Broom
Mark Broom

Škotlanđanin i tehno legenda

A posle Alexandera Kowalskog i Petra Dundova, LLL porodici priključuje se britanski duo Beck & Broom. Karijera Garyja Becka je poslednjih godina u vrtoglavom usponu. To dokazuju i redovni nastupi na Drumcode večerima, ali i festivalima Tomorrowland, Awekenings i Amsterdam Dance Event (ADE). Takođe, više puta je delio pult sa velikanima kao što su Carl Cox, Chris Liebing, Speedy J…

Mark Broom je jedan od onih koji su oblikovali prepoznatljiv britanski zvuk, i svakako se svrstava u kultne ličnosti andegraund priče. I on je, poput Becka, redovno za pultom najpoznatijih festivala i klubova, a u Beograd dolazi iz čuvenog Berghaina.

Uz njih, tu će biti i Speedy, jedan od predvodnika mlađe generacije naše tehno scene, koji će ovog oktobra imati čast da bude jedini srpski predstavnik na čuvenom festivalu Amstersdam Dance Events (ADE).

Intro u Depou 25. oktobra će raditi Kobaya. Prvi kontigent od 100 ulaznica pušten je u prodaju po ceni od 690 RSD. Karte se mogu kupiti u DD Tickets u Strahinjića Bana 22, svim Win Win radnjama u zemlji ili putem sajta www.ddticekts.rs. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.