Naslovna » Izlasci » Film » „Jumpers for Goalposts“ u bioskopu Cineplexx Ušće SC
Jumpers for Goalposts - Ed Sheeran (foto: Ben Watts)
Ed Sheeran (foto: Ben Watts)

„Jumpers for Goalposts“ u bioskopu Cineplexx Ušće SC

Svetska premijera spektakularnog koncertnog filma „Jumpers for Goalposts“ samo u bioskopu Cineplexx Ušće SC biće održana 22. oktobra od 19.00.

Jedan od najuspešnijih muzičara današnjice, Ed Širan, karijeru je započeo je 2005. godine, dok mu prvi maksi singl pod nazivom „No. 5 Collaborations Project“ izlazi nekoliko godina kasnije i privlači pažnju Eltona Džona i Džejmija Foksa.

Iste godine potpisuje ugovor sa izdavačkom kućom Asylum Records i izdaje debitantski album pod nazivom „+“, sa kog se izdvajaju hitovi „A mum (The A Team)“ i „Lego House“.

Godine 2013. komponovao je numeru „I See Fire“ za drugi nastavak trilogije „Hobit – Šmaugova pustošenja“ gde svira skoro sve instrumente, a nominovan je i za Gremi nagradu za najboljeg umetnika u usponu.

Koncert za pamćenje

„Jumpers for Goalposts” donosi snimak Edovog koncerta za pamćenje, sa Vembli stadiona iz jula ove godine gde je pred 80.000 obožavaoca izveo neke od svojih najvećih hitova – „The A Team“, „Sing“, „Thinking Out Loud“, kao i duet sa Eltonom Džonom.

Ovaj specijalni bioskopski događaj uključuje prenos sa crvenog tepiha sa premijere filma u Londonu, ekskluzivni uživo nastup Eda Širana, kao i sam koncertni film, a prikazuje se po prvi put u bioskopima širom sveta putem satelita.

Film prikazuje i trenutke snimljene na turneji i iza scene, a njegovi najbliži će vam otkriti mnoge detalje iz Edovog života i karijere.

Karte za ekskluzivnu projekciju spektakla „Jumpers for Goalposts“ u prodaji su na blagajnama bioskopa Cineplexx Ušće SC. (danubeogradu.rs)

https://youtu.be/oE07vkNxpbs

Jedan komentar

  1. Koliko su ulaznice?