Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Petnaesta zimska sezona kluba Bitefartcafe
Bitefartcafe

Petnaesta zimska sezona kluba Bitefartcafe

Ovog vikenda počinje jubilarna, petnaesta zimska sezona kluba Bitefartcafe u Mitropolita Petra 8.

U oktobru je najavljen prvi klupski koncert u Beogradu Kolje i Grobovlasnika, veče sa komičarem Denijem Grozdićem, kao i promocija albuma dva poznata beogradska bubnjara, Mladena Dragovića i The Yeqia.

Bitefartcafe će 9. i 10. oktobra započeti petnaestu, jubilarnu sezonu. Ovaj kultni beogradski klub može da se pohvali i da je jedini u gradu koji postoji petnaest godina, čuvajući istu filozofiju i koncept. Međutim, iako je programski ostao na istom koloseku, ekipa Bitefartcafe kluba se trudi da svake sezone daje više i unapređuje kako koncertni program, tako i uslugu i enterijer.

– Posle 15 godina, ovaj klub i ljudi koji rade u njemu postali su deo mene, moja druga porodica. Klub nam je druga kuća. Prema klubu ali i jedni prema drugima i naravno, prema gostima, ophodimo se sa posebnom pažnjom. Domaćinski, drugarski, s poštovanjem – kaže Miša Relić, vlasnik kluba.

Na otvaranju – rezidenti

Na otvaranju petnaeste sezone nastupiće rezident bendovi kluba i jedni od najboljih klupskih bendova u regionu, Makao i Girls, Boys and Toys.

Oni će najaviti još jednu jaku sezonu klupskih svirki vikendom u Novom Bitefartcafe klubu.

Bitefartcafe će i u petnaestoj sezoni nastojati da zadrži poziciju kluba sa najkvalitetnijim klupskim koncertima. Koncertna sezona će započeti nastupom Kolje i Grobovlasnika 29. oktobra i promocijom dva albuma poznatih beogradskih bubnjara, Mladena Dragovića i The Yeqia, 27. oktobra, dok će urnebesni komičar, Deni Grozdić, zasmejavati svoje fanove 23. okrobra. (danubeogradu.rs)