Naslovna » Izlasci » Shopping » Pretty Ballerinas – mesto gde uživaju sva čula!

Pretty Ballerinas – mesto gde uživaju sva čula!

Pretty Ballerinas je brend ručno pravljenih baletanki sa ostrva Menorka koje ista porodica izrađuje još od 1918 godine.

Počela je sa kreiranjem baletanki za profesionalne balerine, a danas je brend prepoznatljiv po izuzetno širokoj ponudi stilova i velikoj paleti boja, kao i po neobičnom i zanimljivom kombinovanju različitih materijala.

Pretty Ballerinas baletanke su izbor svetski poznatih dama, poput Kate Midlton, Klaudije Šifer, Anđeline Žoli i mnogih drugih. Brand ima 80 prodavnica širom sveta u najprestižnijim modnim centrima kao što su Milano, London, Pariz i New York, ali i u mnogim drugim svetskim metropolama.Promo

„Pretty Ballerinas&Kafica“ je otvoren 15. maja 2015 kada je Pretty Balerina lansirala svoj novi koncept – prvu café-prodavnicu na planeti kako bi omogućila svojim klijentima da dodatno uživaju dok kupuju.

Pretty Ballerinas

Zanimljivi meni

Kafić Kafica je 15. oktobra 2015. predstavio svoj jednostavan i zanimljiv meni sa akcentom na vrhunskom kvalitetu hrane gde je sve bazirano na svežim sezonskim sastojcima i promenom ponude zavisno od godišnjeg doba.

Iz ponude se posebno izdvaja Mok a Flor, esspreso kafa koju pravi jedna ista porodica iz Firence još od 50-ih godina prošlog veka, neobični domaći keksevi i kolači, ukusan i zdrav doručak i sveže ceđeno voće, kao i selekcija vrhunskih vina, sireva, brusketa, zanimljivih koktela i zdravih grickalica poput brazilskog i indijskog oraha i bademapredstavio intimno, udobno i ušuškano mesto gde možete da se opustite celim bićem i uskočite u jednu posebnu vrstu hedonizma.

Pretty Ballerinas

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.