Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Prvi Sajam hedonizma – Sepia Fest, 2. i 3. april 2016.
Prvi Sajam hedonizma – Sepia Fest

Prvi Sajam hedonizma – Sepia Fest, 2. i 3. april 2016.

Prvi Sajam hedonizma – Sepia Fest, pod sloganom „Male stvari, velika zadovoljstva“, biće održan 2. i 3. aprila 2016. na Beogradskom sajmu u halama 5 i 11.
Manifestacija ima za cilj da na jednom mestu okupi velike i male proizvođače premium proizvoda, somelijere, gastronome i sve druge kojima je zajedinički imenitelj hedonizam i da ovaj pojam približi što široj publici.

Pored izlagačkog segmenta, u okviru Sepia Festa će se odigrati Biznis forum, koji će okupiti istaknute predstavnike regionalnog privrednog i političkog života. U formi panel diskusija obrađivaće se aktuelne privredne i društvene teme, a organizatori će kroz holistički pristup pokušati da sagledaju biznis fenomene i da kroz mini-studije slučaja ponude konkretna rešenja za izazove sa kojima se nose privredni subjekti u Srbiji.

Ekskluzivni deo programa čine dva večernja događaja – Donatorska i Gala večera. Na Donatorskoj večeri će se kroz aukcijsko nadmetanje prikupiti sredstva za Specijalnu bolnicu za bolesti zavisnosti, dok je u okviru Gala večere predviđena dodela zahvalnica i Nagrada za najbolju društvenu-odgovornu kampanju.

Uživanje u svakom trenutku

Posetioci Sepia Festa će moći da prisustvuju interesantnim predavanjima i da učestvuju u radionicama, koje će voditi renomirani inostrani i regionalni stručnjaci iz oblasti gastronomije i somelijerstva.

– Sepia Fest pretenduje da postane tradicionalna manifestacija, koja će na jednom mestu okupiti sve relavantne predstavnike privrednog sektora iz zemlje i regiona, državne i lokalne uprave, ali i sve one koji umeju da prepoznaju kvalitet i da uživaju u svakom trenutku – ističu organizatori.

Sajam je namanjen posetiocima starijim od 18 godina, a cena dnevne ulaznice će biti 500 RSD. Organizatori pripremaju i posebne VIP karte, o kojima više informacija svi zainteresovani mogu pronaći od 15. oktobra na sajtu www.sepiafest.com.

Prvi Sepia Fest organizuju Beogradski sajam i agencija „Block and Roll“, uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Sekretarijata za privredu Grada Beograda, Turističke organizacije Beograda, Udrženja somelijera Srbije i Cigar Society Club-a. (danubeogradu.rs)