Naslovna » Izlasci » Sport » „Trofej Beograda“ u mačevanju, jedrenju, bejzbolu i boćanju
"Trofej Beograda" u mačevanju

„Trofej Beograda“ u mačevanju, jedrenju, bejzbolu i boćanju

Ovog vikenda u Beogradu će biti organizovana takmičenja „Trofej Beograda“ u nekoliko sportova: u mačevanju, jedrenju, bejzbolu i boćanju.

„Trofej Beograda“ u mačevanju za koji je prijavljeno 125 učesnika iz 26 država održaće se 10. oktobra u SC „Voždovac“ na Banjici. Eliminacione borbe u grupama počinju u 9.00, a finalne u 17.30.

Predstojećeg vikenda na lokaciji Bežanijski zimovnik, na levoj obali Save, biće održano takmičenje „Trofej Beograda“ u jedrenju na vodi. Ovo takmičenje se održava u organizaciji Jedriličarskog saveza i jedriličarskih klubova Beograda. Očekuje se učešće oko 80 takmičara, a jedriće se šest trka ukoliko hidrometeorološki uslovi dozvole. Start prve trke je u subotu, 10. oktobra u 12.00.

Istog dana od 10.00 na bejzbol terenu na Adi Ciganliji sa početkom biće održan i „Trofej Beograda“ u bejzbolu u konkurenciji mlađih kategorija, dece do 15 godina. Na ovom takmičenju učestvovaće ekipe iz Beograda, Novog Sada, Zrenjanina, Kragujevca i Ripnja.

Na terenima BK Altina u Zemunu 10. i 11. oktobra održaće se „Trofej Beograda“ u boćanju. Svečano otvaranje je u 9.00, a na takmičenju će učestvovati selekcije Hrvatske i Slovenije, kao i selekcije Sombora, Rume, Beograda i Zemuna.

Pokrovitelj svih takmičenja je Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda. (Beoinfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.