Izdvajamo
Naslovna » Arhiva tagova: sc voždovac

Arhiva tagova: sc voždovac

Bazeni u Beogradu – leto 2019.

Bazeni u Beogradu - leto 2019.

Bazeni u Beogradu počeće sa radom od 14. do 28. juna, a letnja sezona na beogradskom moru – Adi Ciganliji – zvanično počinje 15. juna 2019.

Pročitaj više »

SC „Voždovac“: Međunarodni turnir u hokeju za žene

Međunarodni turnir u hokeju za žene

U Sportskom centru „Voždovac“ 16. i 17. februara biće održan Međunarodni turnir klupskog prvenstva Evrope u dvoranskom hokeju za žene.

Pročitaj više »

SC Voždovac: Drugi karate turnir Arena kup

Karate turnir Arena kup

U nedelju, 19. novembra od 10.00, u Sportskom centru Voždovac biće održan drugi karate turnir Arena kup.

Pročitaj više »

„Trofej Beograda“ u mačevanju, jedrenju, bejzbolu i boćanju

"Trofej Beograda" u mačevanju

Ovog vikenda u Beogradu će biti organizovana takmičenja „Trofej Beograda“ u nekoliko sportova: u mačevanju, jedrenju, bejzbolu i boćanju.

Pročitaj više »

Mačevanje: „Trofej Beograda“ sutra u SC „Voždovac“

Mačevanje

U SC „Voždovac“ na Banjici 11. oktobra biće održan „Trofej Beograda“ u mačevanju. Eliminacione borbe u grupama počeće u 9.00, a finalne borbe u 17.30. Ulaz je besplatan.

Pročitaj više »

„Trofej Beograda 2012“ u mačevanju na Banjici

Mačevanje (foto mss.org.rs)

U Sportskom centru „Voždovac“ na Banjici u subotu, 1. decembra od 9.00 održaće se „Trofej Beograda 2012“ u mačevanju, internacionalno FIE takmičenje u disciplini mač. Učestvovaće 106 takmičara u muškoj i ženskoj konkurenciji iz 26 država (Bugarska, Rumunija, Mađarska, Hrvatska, Slovenija, Nemačka, Slovačka, Švajcarska, Izrael, Makedonija, Poljska, Portugal, Brazil, Grčka, Nemačka, Španija, Rusija, Belorusija, Danska, Meksiko, Novi Zeland, Kirgistan, Austrija, …

Pročitaj više »

World Wrestling-Grappling – Championship Belgrade 2011

Od 29. septembra do 1. oktobra u Beogradu će biti održano takmičenje u rvanju, u neolimpijskim disciplinama – World Wrestling-Grappling Championship Belgrade 2011. Sportski centar „Voždovac“ na Banjici ugostiće više od 200 seniora koji će se takmičiti u disciplinama grepling, pakracion i kombat grepling, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda. Među takmičarima nalazi se šesnaest domaćih rvača i …

Pročitaj više »