Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Apgrade: Rasprodate karte za nastup Nicolasa Jaara
Nicolas Jaar (foto: Tim Jones)
Nicolas Jaar (foto: Tim Jones)

Apgrade: Rasprodate karte za nastup Nicolasa Jaara

Od juče više nema ulaznica u prodaji za nastup Nicolasa Jaara u Hangaru, 13. novembra.

Neće biti moguća ni kupovina na ulazu. Kapacitet od oko 2.000 posetilaca je dostignut i neće biti povećan ni u narednim danima. N

Njujorški kompozitor čileanskog porekla i jedan od najenigmatičnijih umetnika savremene muzike treći put gostuje u Beogradu ali ovo će biti prvi DJ set.

Prethodna dva nastupa su bila koncertna – sa pratećim bendom 2012, te sa projektom Darkside 2014. na nezaboravnom nastupu u rovu ispod Vojnog muzeja na Kalemegdanu, na istom mestu gde je nedavno održan i prvi Apgrade vikend.

Aktuelnim povratkom za DJ pult, Jaar se svetskoj publici ponovo predstavlja, ne samo kao vrhunski umetnik, već i kao prvoklasni disk džokej. Sa njim u Beograd dolazi i Parižanin iz Bruklina, DJ i producent Valentin Stip, pijanista koji je svoje klasično muzičko obrazovanje doneo na elektronsku scenu uz hvaljeni album „Sigh“.

Prethodne Apgrade žurke u protekla dva meseca ugostile su neka od najvećih imena savremene elektronske muzike kao što su Richie Hawtin, Loco Dice, Mathew Jonson, Function, Efdemin, Boris, Fabio Florido, Julian Jeweil, Caleb Calloway i drugi. (danubeogradu.rs)