Naslovna » Blog » Dunja Style o modi » Beogradska nedelja mode: Gedžet za modnu pistu
Beogradska nedelja mode: Gedžet za modnu pistu

Beogradska nedelja mode: Gedžet za modnu pistu

Kolekciju karakterišu pastelne boje, nezaobilazne pruge, vrećaste majice, papuče koje su bile aktuelne prošle sezone a kao aksesoar korišćene su slušalice.

Sofisticirana odela u bojama slatkiša na reviji Martini Vesto by Boško Jakovljević bila su idealna završnica 38. izdanja manifestacije Black’n’Easy Fashion Week. Savršeno skrojena odela upadljivog dezena upotpunile su Sony h.ear on slušalice koje plene svojim jedinstvenim dizajnom i jarkim bojama.

Kao i u prethodnim kolekcijama, Boška su inspirisale ikone stila koje su obeležile muzičku scenu sedamdesetih i osamdesetih godina dvadesetog veka. Upravo ova veza sa muzikom dovela je do saradnje sa kompanijom Sony, poznatoj po vrhunskom kvalitetu i dizajnu uređaja.

Nove h.ear on slušalice, koje osim smelih boja odlikuje i reprodukcija zvuka u visokoj rezoluciji, pravi su aksesoar za svakog urbanog muškarca koji određuje trendove i odećom i stilom života.

– Neprevaziđeni stilovi odevanja muzičara kao što su Rod Stjuart, Mik Džeger Dejvid Bouvi i Eni Lenoks i njihov osećaj za kombinovanje komada strogog kroja sa scenskim kostimima je upravo ono što želim da prenesem na svoje modele. Detalj koji unosi autentičnost ulične mode i dah ležernosti u kolekciju su i h.ear on slušalice, prepoznatljive po originalnom i svedenom izgledu – rekao je dizajner, sa kojim je kompanija Sony već sarađivala na nedavno održanoj „Nedelji mode“ u Atini. ∗ Dunja Style ∗

Beogradska nedelja mode: Gedžet za modnu pistu Beogradska nedelja mode: Gedžet za modnu pistu Beogradska nedelja mode: Gedžet za modnu pistu Beogradska nedelja mode: Gedžet za modnu pistu Beogradska nedelja mode: Gedžet za modnu pistu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.