Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Održana svečana premijera filma „Spektra“ (foto)
Premijera filma "Spektra"

Održana svečana premijera filma „Spektra“ (foto)

Najnovije ostvarenje o tajnom agentu Džejmsu Bondu, „Spektra“, premijerno je prikazano večeras u bioskopu Cineplexx Ušće SC.

Premijera je održana istovremeno u svih jedanaest sala uz prisustvo mnogobrojnih ličnosti iz javnog života zemlje i regiona.

Bioskop je ovom prilikom potvrdio da je mesto okupljanja velikog broja zvanica kako iz poslovnog, tako i političkog sveta i državnog vrha. Ambasador Velike Britanije u Srbiji, Denis Kif, obratio se svim gostima na srpskom jeziku, obećavajući nezaboravan provod uz 24. nastavak najduže filmske franšize u istoriji filma.

Premijera filma "Spektra"
Ambasador VB Denis Kif

Novi nastavak serijala ruši rekorde i pre početka redovne distribucije. Među ljubiteljima tajnog agenta 007, na crvenom tepihu našao se i veliki broj zvanica iz javnog sveta među kojima su glumci Bojan Perić, Gordan Kičić, Dragan Vujić-Vujke, Ana Sofrenović i Lazar Ristovski, TV voditeljke Marija Kilibarda i Sandra Perović, manekenka Marija Tarlać, muzičari iz zemlje i regiona i mnogi drugi.

Poslednji put u ulozi Džejmsa Bonda našao se fenomenalni Danijel Krejg, dok je uloga glavnog negativca poverena dobitniku prestižne nagrade Oskar Kristofu Valcu. Režiju potpisuje Sem Mendez, koji je bio reditelj i na prethodnom filmu iz Bond franšize, a u filmu se pojavljuju i Monika Beluči, Ralf Fajns, Naomi Haris, Endrju Skot i mnogi drugi.

Više o filmu pročitajte OVDE.

Film „Spektra“ će se na redovnim repertoarima bioskopa od 5. novembra. (danubeogradu.rs)

Premijera filma "Spektra"
Ana Sofrenović
Premijera filma "Spektra"
Gordan i Zorana Kičić
Premijera filma "Spektra"
Lazar i Danica Ristovski
Premijera filma "Spektra"
Sandra Perović i Marija Tarlać
Premijera filma "Spektra"
Vladimir Marković Looney
Premijera filma "Spektra"
Aki Rahimovski