Naslovna » Izlasci » Shopping » Prvi Ivan’s Vault Premium Concept Store u Beogradu

Prvi Ivan’s Vault Premium Concept Store u Beogradu

U TC Zira otvoren je prvi Ivan’s Vault Premium Concept Store u Beogradu, inovativan objekat u kome se ekskluzivni brendovi predstavljaju na do sada neviđen način na ovim prostorima.

Svečanom otvaranju prisustvovao je veliki broj zvanica iz sveta biznisa, javnog i kulturnog života u Srbiji.

Ivan’s Vault Premium Concept Store za osnovu ima potpuno novi biznis model i predstavlja do sada nepoznat oblik partnerstva u Srbiji. To je specifičan spoj vrhunskih stranih i domaćih brendova, različitih vrsta proizvoda, ali iste orijentacije, koji na jedinstven način zadovoljavaju potrebe tržišta za premijum proizvodima.Promo

Kreiranje stila

Za razliku od klasičnog prodajnog prostora koji je namenjen isključivo prodaji proizvoda, Premium Concept Store ima za cilj i da učestvuje u kreiranju prepoznatljivog životnog stila po meri pojedinca.

To je mesto u kome potrošači u prijatnom ambijentu i kroz individualni pristup mogu da se upuste u kupovinu i da steknu znanja o tome kako se primereno konzumiraju, nose ili upotrebljavaju brendovi koji čine Ivan’s Vault.

Ivan’s Vault predstavlja zaokružen životni stil a čine ga pažljivo odabrane, robne marke: Tsar Ivan the Terrible, Apple, S. T. Dupont, Gagliardi, List Roma, Zlatiborac specijalna selekcija 1885, i DD handmade shoes.

Jedan komentar

  1. Ma sve je papreno skupo, a ne vredi, a i čula sam da su dužni saradnicima…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.