Naslovna » Izlasci » Sport » Synchro Open – Stari grad 2015, 28. i 29. novembra
Synchro Open
Foto: Shutterstock

Synchro Open – Stari grad 2015, 28. i 29. novembra

Međunarodni turnir Synchro Open – Stari grad 2015 biće održan 28. i 29. novembra na bazenu Sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“.

Svečano otvaranje i defile učesnika počinje u subotu u 16.00, dok je proglašenje pobednika i zatvaranje takmičenja predviđeno da se održi u nedelju od 13.00.

Učešće je potvrdilo oko sto pedeset takmičarki u disciplinama solo, dubl, tim i kombinacija. Takmičarke su iz klubova NSA Sofija iz Bugarske, Marmara Universitesi Istanbul iz Turske, Primorje Aqua Maris iz Rijeke, ZSK iz Zagreba, kao i naših klubova Sirene iz Niša, TENT iz Obrenovca, 11. april, Novi Beograd, Vračar, Tašmajdan, Banjica i 25. maj iz Beograda. Pored njih, učestvovaće i reprezentacija Hrvatske, koja će 2016. godine biti zemlja domaćin Evropskog juniorskog prvenstva u sinhronom plivanju.

Sekretarijat za sport i omladinu i Gradska opština Stari grad biće pokrovitelji međunarodnog turnira Synchro Open – Stari grad 2015, koji organizuje klub 25. maj u saradnji sa savezima za sinhrono plivanje Srbije i Beograda.

Klub za umetničko plivanje 25. maj ove godine slavi 30 godina postojanja. (danubeogradu.rs)