Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » The Advent u Depo magacinu
The Advent by Marie Staggat
The Advent by Marie Staggat

The Advent u Depo magacinu

Legenda svetske tehno scene The Advent nastupa 28. novembra u Depo magacinu u okviru Lucky Records Showcase žurke.

Pred svoje prvo beogradsko gostovanje The Advent kaže da jedva čeka da napokon nastupi u prestonici Srbije a domaćim klaberima poručuje da se spreme za opasno tehno „prženje“.

The Advent bez dileme spada u najvažnije artiste u istoriji tehna, a njegov live act, kojim će se predstaviti našoj publici, važi za jedan od najboljih u svetu.

Cisco Ferreira, kako mu je pravo ime, jedan je od retkih velikana tehno scene koji do sada nisu imali priliku da nastupe u Beogradu, pa zato i ne čudi što je on jedan od najiščekivanijih DJ-eva među domaćim klaberima. A osećaj je uzajaman, pošto je i sam The Advent veoma uzbuđen pred ovaj nastup.

– Izuzetno mi je drago što konačno imam prilku da dođem u Beograd! Čuo sam da su srpski klaberi izuzetno vatreni i da uvek naprave sjajnu atmosferu, tako da jedva čekam subotu. Beograd ima jako dobar imidž u party svetu, pa sam više nego motivisan da vas prodrmam sa veoma dinamičnim live act-om. Nadam se da ste spremni za pravo tehno „prženje“ – poručuje The Advent.

Line-up predvode jedan od začetnika naše scene Boža Podunavac i lider nove srpke tehno garde Speedy. Uz njih tu su još Luca Concrete i Toma Tek, koji će se predstaviti u back2back setu.

Karte su u prodaji po ceni od 990 RSD, dok će na ulazu biti nešto skuplje. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.