Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Vikend u klubu Dot: Deep, tech house i d’n’b žurke
Klub Dot

Vikend u klubu Dot: Deep, tech house i d’n’b žurke

Ako ste u potrazi za kvalitetnom klupskom zabavom u centru grada, onda je klub „Dot“ (Francuska 6) pravo mesto za vas.

Ove nedelje na programu kluba su tri odlične žurke, kako za fanove deep i tech house-a, tako i za one koji vole d’n’b i progressive ritmove.

Četvrtak, 5. novembar. – Putovanje kroz svet najkvalitetnijeg elektronskog zvuka biće organizovano u okviru „Underground Technology“ žurke. Zagrevanje počinje uz lagani deep i tech house, a jutro se dočekuje uz najtvrđe zvuke. Za muzički izbor biće zaduženi Dimke i BaneK, a party počinje u 22.00.

Petak, 6. novembar. – Rezervišite mesto na još jednoj „D’n’B All Star“ zabavi. Ekipa koja voli dram već odlično zna da iza ovog naziva stoje najbolji domaći d’n’b didžejevi, a ovog petka na lajnapu su Codex, Splash Heads, Dzonidza i Kneejah. Žurka počinje u 23.00 i traje do jutra.

Subota, 7. novembra. – Posetioci kluba „Dot“ imaće priliku da zavire u „crnu kutiju“ u okviru „The Black Box“ žurke. Muzički pravci variraće između deep i tech hausa, pa sve do progressive ritmova uz odličan DJ tim u sastavu: Filip Fisher, Zacharius, Erick Kassel, Teo Trunk i Mr Chips. Žurka počinje u 23.00, a ulaz je slobodan. (danubeogradu.rs)