Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Banging 2016 NYE Recap – repriza dočeka
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)
Žurka - party (foto: Gerd Altmann / Pixabay)

Banging 2016 NYE Recap – repriza dočeka

Belgrade Banging ponovo će biti u centru pažnje gradske klupske scene. Repriza Nove godine „Banging 2016 NYE Recap“ biće organizovana 1. januara od 22.00 u klubu Monsun.

Posle duže pauze Belgrade Banging priređuje žurku za najizdržljivije ljubitelje elektronike, koji su spremni da posle novogodišnjeg provoda još više skaču i đuskaju cele noći!

„Ako ste tokom ove godine bili makar na jednom Banging događaju, imali ste priliku da osetite svu pozitivnu energiju, ljubav, prijateljstvo, kreativnost, adrenalin i inovativnost koju smo delili nesebično sa vama u 2015. godini, a sada je došlo vreme da taj osećaj ponovo probudimo“, najavljuju organizatori.

Osam didžejeva

Program večeri u Travničkoj 3 biće obogaćen sa četiri različita muzička pravca hronološki: deep tech, edm, dubstep i trance. A za muziku će biti zaduženo osam didžejeva.

Ulaznica košta 500 RSD, a usled velikog interesovanja za ovaj događaj potrebno je da rezervišete kartu (koja će vas čekati na ulazu) slanjem imena, prezimena, broja ljudi i broja telefona u inbox Belgrade Banging Facebook stranice.

Takođe možete uzeti i VIB (Very Important Banger) ulaznice po ceni od 800 RSD sa kojima ćete biti na galeriji iznad densflora sa sedećim mestima/separeima.

Belgrade Banging je takođe učestvovao i veoma doprineo uspehu i realizaciji, dobro poznatog, humanitarnog projekta Dance4ManyaFestival, stoga će se i ovom prilikom uključiti u akciju odricanjem prihoda od garderobe. Sav prihod će biti prosleđen za nastavak lečenja Nemanje Ivanovića, poznatijeg kao DJ Manya. (danubeogradu.rs)