Naslovna » Porodica » Deca » „Deda Mraz je sa Palilule“, 18-28. decembar
Deda Mraz je sa Palilule

„Deda Mraz je sa Palilule“, 18-28. decembar

Opština Palilula organizuje sedmu godinu zaredom novogodišnju manifestaciju „Deda Mraz je sa Palilule“ za najmlađe sugrađane uzrasta od tri do sedam godina.

Manifestacija traje od 18. do 28. decembra. Biće podeljeno oko 8.500 slatkih paketića mališanima koji idu u vrtić i onima koje kod kuće čuvaju bake i deke.

Uz podelu paketića deca će uživati u pozorišnim predstavama u izvođenju četiri pozorišne trupe. Biće prikazano ukupno 32 predstave – 30 u Ustanovi kulture „Palilula“, na sceni Stamenković, i po jedna za mališane iz Padinske skele u sportskoj hali u ovom naselju i za najmlađe iz Ovče u mesnom Domu kulture.

Sva deca koja idu u vrtić i njihovi roditelji ili staratelji dobiće preko vrtića pozivnicu sa kartom na kojoj piše vreme i mesto održavanja manifestacije, a za decu koja ne idu u vrtić, pozivnica i karta stižu na kućnu adresu.

Za sva pitanja roditelji se mogu obratiti Kontakt centru na telefon broj 2694-429, poslati poruku na 069/8266-555 ili mejl na kontakt@palilula.org.rs. (danubeogradu.rs)