Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Doček Nove godine 2016: ExKLUZivna beogradska žurka
ExKluzivna beogradska žurka - doček Nove godine

Doček Nove godine 2016: ExKLUZivna beogradska žurka

Doček Nove godine može biti drugačiji! U bivšem Kluzu biće organizovana ExKLUZivna beogradska žurka, 31. decembra.

Vlada ogromno interesovanje za žurku u Masarikovoj 4 gde će se okupiti najbolja gradska ekipa.

Prvi kontigent ulaznica po promotivnoj ceni od 1.000 RSD „planuo“ je u rekordnom roku. Na svim Eventim prodajnim mestimam kao i na eventim.rs od danas su u prodaji ulaznice po ceni od 1.200 RSD​ koje će biti dostupne do vikenda.

Tri žurke na jednom mestu

Ulaznica ne podrazumeva puki doček Nove godine, već ​tri​ žurke, na jednom mestu, u mnogo kvadrata.

„Kućna žurka“, live svirke i DJ stage činiće „3 u 1“ doček u srcu Beograda.

„Najlepše želje su one koje želim kada noć sa tobom pada“, poručuje Zemlja gruva, koja je sa beogradskom publikom na „ti“, i koja je baš zbog toga u 2016. odlučila da uđe sa Beograđanima, na Live Stage-u (beo)gradske novogodišnje žurke koja nema alterantivu.

„Neću da puštam sada vreme da isteče“ – poručuju članovi grupe Irie FM, koji će upravo u bivšem Kluzu, zajedno sa Zemljom gruva u novogodišnjoj noći zaustaviti sat, i učiniti da praznični trenuci traju što duže…

Pored Zemlje gruva i Irie FM-a, na Live Stage-u, će nastupiti i ​​Nouvelle Vague domaće scene, grupa Acoustic Strings, koja će specifičnim izvođenjem svima dobro poznatih hitova, u manje poznatim, ali neverovatno zaraznim aranžmanima, rasplesati novogodišnju noć.

Prepoznatljive gradske face, Uroš Đurić i Srđan Žika Todorović, anđeo i đavo prestoničke ekipe, pripremaju poseban novogodišnji DJ set, a njima će se pridružiti Hornsman Coyote, Indie-go!, Bege Fank (Lou Benny + DJ BKO), Uroš Milovanović (Studio B) i Nebojša Intruder (Navigatorz DJ Team). (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.