Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Dot: Dve prednovogodišnje žurke
Dot: Dve prednovogodišnje žurke

Dot: Dve prednovogodišnje žurke

U klubu Dot (Francuska 6) poslednjeg decembarskog vikenda biće održane dve prednovogodišnje žurke.

Petak, 25. decembar od 23.00, rezervisan je za sudar dve ekipe koje su ove sezone „drmale“ Dot. Svoje snage za DJ pultom odmeriće The Black Box i Sound Haze ekipa, tačnije – Teo Trunk i Mr. Chips protiv Roxe.

U subotu, 26. decembra, u Dotu će partijaši slušati Radeta Banyana & Steady Beats i njihov kvalitetan deep house repertoar.

Novogodišnji Dot

A u novogodišnjoj večeri Dot je rezervisan za lineup u sastavu: Kristina Lalić, Audiostorm i The Black Box & SweetTea back2back DJ setovi – Teo Trunk b2b Mr. Chips & Shon b2b Mark Myself.

Ovo će biti prilika da se stara godina isprati uz neke od omiljenih DJ setova koje ste u Dotu mogli da slušate tokom 2015. godine, ali i da se čuje nešto novo.

Dot - Roxa
Roxa

Pojedinačne karte za doček u Dotu od sutra se mogu kupiti po ceni od 690 RSD na svim prodajnim mestima Eventima.

Na reprizi Nove u Dotu čeka vas niko drugi do Boža Podunavac i to all night long! Jedan od omiljenih beogradskih DJeva u svom prepoznatljivom izdanju uvešće Beograđane u prvo klupsko veče u 2016. godini.

Inače, pojedinačne karte za Božin nastup u Dotu u prodaji su samo preko Eventima, po ceni od 400 RDS. A za one kojima je malo jedna žurka, u prodaju će od sutra biti pušteni i kompleti karta za doček i reprizu u Dotu, po promo ceni od 1.000 RSD.

Drugi dan Nove godine u Dot donosi Veliku gradsku igranku, a publici već poznatom tandemu Ike&Bege Fank ovog puta će se pridružiti sve aktuelnija ženska DJ ekipa Girl Panic i doneti nezaboravan provod.

Ali, to nije sve! Lepe vesti stižu i za vlasnike VIP i kompleta ulaznica za doček i reprizu na Central Dance Eventu u Magacinu Depo.

Naime – oni koji kupe komplet kartu za trodnevni CDE, kao i VIP kartu ili komplet VIP karata, dobijaju besplatan ulaz posle 4.30 ujutru na bilo koju od tri novogodišnje žurke u Dotu!

Dot – info i rezervacije: 069/3682-582. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.