Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Eat – Sleep – Party – Repeat!
Repeat

Eat – Sleep – Party – Repeat!

U potkrovlju robne kuće Kluz – repriza dočeka Nove godine! Eat – Sleep – Party – Repeat! naziv je događa koji će biti organizovan 1. januara od 22.00 u Masarikovoj 4.

Na tri stejdža u oko 1000 kvadrata u potkrovlju čuvene robne kuće u strogom centru Beograda, za sve ljubitelje underground zvuka pripremljen je ultimativni nastavak nogovodišnje zabave.

Techno Electric Zoo stage

Zvezda iznenađenja
Lale (Happy People)
Mkdsl Live
Speedy – Lucky Light LTD
Filip Xavi (Zontag Morgen)
Stevie Whisper (Mystic Stylez)

Electric Zoo donosi najiskusniji tech-house intro koji ste imali prilike da čujete, a potom i vrhunski izbor tehno zvuka u čak pet različitih setova, od kojih će jedan posebno iznenaditi goste na dan događaja najavom svog nastupa na ovoj bini Eat – Sleep – Party – Repeat! eventa.

Drum’n’Bass Madness stage

Radan Đorđevic Rahmanee
Toxic B2B Phase
Bitz
Cooby Selecta
Dzonidza & Don Dada
M.C. Bo_JAH

Ako ste se pitali zašto nema novogodišnje D’n’B žurke, sada je sasvim jasno – Drum And Bass Madness za reprizu dočeka okuplja najveća imena domaće D’n’B scene. Ko za reprizu želi da čuje drum’n’bass, definitivno će morati da dođe ovde. Čak osam izvođača DnB scene garantuje upalu mišića.

Hip Hop Blackout stage:

DJ Munja B2B DJ Kobazz – in Black Marathon DJ set

„And last, but not the least“… Bez imalo preterivanja, najiskusniji velikani domaćeg DJ-inga kada je crni zvuk u pitanju, Munja i Kobazz deliće gramofone celu noć i publiku Blackout stejdža provesti kroz sve crne i srodne žanrove od nastanka do danas. Vrlo kul stejdž za odmoriti od svega ostalog.

Na potpuno nesvakidašnjoj lokaciji koja će biti pravo osveženje u ovom novogodišnjem vikendu – sedam sati neprekidne zabave čeka vas u prostoru kapaciteta 2000 duša, na dva nivoa.

Karte se mogu kupiti isključivo na vratima. Cena karte je 300 RSD. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.