Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Forum namenjen studentima – Work & Travel leto u SAD
Work & Travel leto u SAD
Work & Travel leto u SAD

Forum namenjen studentima – Work & Travel leto u SAD

Dom kulture „Studentski grad“ u sredu 16. decembra u 19 časova organizuje predavanje, uz prezentaciju i forum, na temu letnjeg boravka studenata u Sjedinjenim Američkim Državama.

Najbolji način da studenti provedu leto u Americi je uključivanje u program kulturne razmene Work and Travel, koji je osnovala Američka vlada pre 20 godina i koji je podržan od američke ambasade u Beogradu. Kroz njega je do sada prošlo više od 150 hiljada studenata iz Srbije.

Organizator boravka je agencija Student Adventures, koja je partner internacionalne kompanije specijalizovane za omladinske programe razmene. Sa velikim iskustvom i hiljadama zadovoljnih studenata iz regiona, ceo sistem je implementiran i u Srbiji.

Program boravka Work & Travel je novo životno iskustvo za studenta, u kojem on živi i radi u Americi u letnjem periodu, kada je pauza između dva semestra. Studenti imaju mogućnost da upoznaju ljude i kulture iz celog sveta, steknu radno iskustvo i zarade, ostvare vredne kontakte i usavrše znanje engleskog jezika.

Odgovori na sva pitanja studenata

Predavanje o kulturnoj razmeni studenata je zamišljeno kao forum, tokom kojeg će zainteresovani moći da postave pitanja i saznaju sve što ih zanima o Work & Travel programu.

O svom iskustvu i iskustvima mnogih polaznika govori Dragiša Nikolić, generalni menadžer i vlasnik agencije Student Adventures kao i marketing menadžer ove agencije, Dejana Milošev. Njima će se pridružiti specijalni gost Serbian Lesson Guy Danny Grozdić, popularni američki stand up komičar poreklom iz Srbije, koji će svojim kratkim skečevima upotpuniti atmosferu.

Predavanje će biti propraćeno video prezentacijom, ličnim iskustvima, zanimljivostima i pre svega edukacijom studenata o Work & Travel programu.

Domaćin događaja je Klub Magistrala u Domu kulture „Studentski grad“, na Novom Beogradu, Bulevar Zorana Đinđića 179

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.