Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Magacin Depo: Trodnevni doček Nove godine
Magacin Depo: Trodnevni doček Nove godine

Magacin Depo: Trodnevni doček Nove godine

Central Dance Event – trodnevni doček Nove godine biće organizovan u Magacinu Depo.

Doček, „reprizu“ i „reprizu reprize“ možete da posetite za 2.300 RSD.

Novogodišnja noć u Depou doneće magičnu fuziju odlične muzike i scenskih efekata, a rejveri mogu da očekuju ništa manje nego spektakl.

Hedlajner u Novogodišnjoj noći biće Kamran Sadeghi koji će publiku, zajedno sa Nastićem, Milosavljevićem, Milićevićem i Dragašem, povesti na magično putovanje iz stare u novu godinu, kroz harmoniju zvuka i ritma – a posle dužeg vremena Nastić i Milićević „vrteće“ back2back.

Na „reprizi“ Nove godine u Magacinu Depo nastupiće argentinski DJ mag Hernan Cattaneo! Pošto je u februaru ove godine Beograđanima priredio party za pamćenje, priliku da ponovo osete ovo neverovatno klupsko iskustvo naši klaberi imaće već prvog dana nove 2016. godine u Magacinu Depo.

Zajedno sa Hernanom nastupiće DJ Aćim, Audiostorm i Lea Dobričić. Drugi dan Nove godine obeležiće još jedan velikan svetske DJ scene, a pitanju je LTJ Bukem koji će u Depou nastupiti 2. januara u pratnji MC Stamine. Njima će se pridružiti DJ Flip, Feloneezy i Jackie Dagger.

Komplet ulaznica za trodnevni Central Dance Event košta, dakle, 2.300 RSD. U prodaji su i pojedinačne karte – regularna pojedinačna karta za Doček košta 1.200 RSD, dok je cena VIP ulaznice 1.600 RSD; regularna pojedinačna karta za „reprizu“ košta 1.400 RSD, a cena VIP karte iznosi 1.800 RSD, a još je aktuelna i promo cena ulaznica za LTJ Bukema 2. januara po ceni od 600 RSD. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.