Naslovna » Blog » Dunja Style o modi » Šta obući za doček Nove godine?
Zara - Šta obući za doček?

Šta obući za doček Nove godine?

Jedno od aktuelnih pitanja je i šta obući za doček Nove godine. Pogledali smo šta Zara ima novo u ponudi a što bi bilo idealno za novogodišnju noć.

Zara je poznata po svedenim, klasičnim komadima koji su idealni za kombinovanje sa atraktivnim i velikim nakitom. Jedan od trendova je trikotaža. Ukoliko se opredelite za klasičnu haljinu, dozvoljena su poigravanja sa nakitom.

Nije poenta da se razgolitite i pokažete šta podrazumevate pod rečju „neukus“ već da izgledate kao prava dama koja zna da nosi ono što odabere ali i kombinuje.

Zara - Šta obući za doček?

Siva haljina sa detaljem oko vrata je vrlo aktuelna. Ovako svedenu haljinu, čiji detalj nije previše upadljiv, možete dopuniti atraktivnim minđušama.

Zara - Šta obući za doček?

Zara - Šta obući za doček?

Siva haljina sa dugim rukavima nije strukirana i s obzirom na to, možete staviti kaiš koji ćete kombinovati sa cipelama ali i ne morate. Ukoliko se opredelite za atraktivniji kaiš druge boje, poslužiće kao odličan detalj koji će osvežiti celu kombinaciju. Nisu loši ni oni kaiševi koji se vezuju a deblji su i više ističu struk.

Zara - Šta obući za doček?

Ukoliko su vam dosadile haljine, možete nositi kombinezon. Primetićete da ima isti detalj oko vrata kao haljina. Siva boja je dosta zagasita, pa ako vam to ne odgovara sašijte sličnu ili samo bluzu koju ćete kombinovati sa ravno krojenim pantalonama visokog struka.

Zara - Šta obući za doček?

Predlažemo vam i nešto drugačije Zarine minđuše i klasičnu crnu torbu koja je praktična i lako se kombinuje. Ako imate sličnu, potražite privezak poput ovog na slici i tako malo promenite izgled torbe i budete u trendu istovremeno.

Zara - Šta obući za doček?

Kada nismo zimogrožljivi a jedina relacija nam je kola-odredište, odredište-kola, i pelerina je dovoljna. Odaberite pelerinu sliičnih boja ili ako je već imate, možete je nositi i na ovakav način kako i Burberry brend preporučuje. ∗ Dunja Style ∗

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.