Naslovna » Blog » Dunja Style o modi » Yamamay predlozi za crveni donji veš
Yamamay - crveni veš

Yamamay predlozi za crveni donji veš

Nova godina je jedan od praznika za koji se veže najviše običaja i malih rituala a crveni donji veš je samo jedan od njih.

Mnogi smatraju da je upravo veš crvene boje veoma izazovan. Po verovanjima on donosi sreću, kako u ljubavi, tako i u seksu. Možete odabrati za sebe ili obradovati svoju lepšu polovinu vešom koji se svima dopada i koji je i te kako atraktivan. Ukoliko ne verujete u običaje, biranjem crvenog veša nećete pogrešiti a partnera ćete sigurno obradovati.

Yamamay - crveni veš

Naomi Kempbel je promotivno lice nove limitirane kolekcije Yamamay donjeg veša. Predlažemo vam donji veš isključivo crvene boje iz jesenje i Božićne kolekcije kao i predloge za poklon. Veš možete uklopiti onako kako Yammay predlaže ili pak onako kako vi volite. Izbor je veliki.

Yamamay - crveni veš

Pored poklona za lepši pol, predlažemo i novogodišnje crvene muške bokserice a druge kolekcije pogledajte na njihovom sajtu.

Yamamay - crveni veš

Ono što bi posebno istakli jeste da Yammay nudi raznovrsne modele brushaltera (klasične, sa push upp-om, duplim push-om) ali i gaćice (slip i tange). ∗ Dunja Style ∗

Yamamay - crveni veš Yamamay - crveni veš Yamamay - crveni veš Yamamay - crveni veš Yamamay - crveni veš Yamamay - crveni veš Yamamay - crveni veš