Naslovna » BG špijun » Region » Arena Zagreb: Dva spektakla u 2016. – Iglesias i Bieber

Arena Zagreb: Dva spektakla u 2016. – Iglesias i Bieber

Dva spektakla već su najavljena za 2016. godinu: u Arenu Zagreb dolaze Enrique Iglesias i Justin Bieber.

Svetski priznata latino zvezda Enrique Iglesias dolazi u region 8. maja u sklopu turneje „Sex and Love“ da promoviše svoj deseti album.

I baš na svoj 40. rođendan, 8. maja nastupiće u Areni Zagreb gde publiku očekuje pravi šou. Na tom koncertu predstaviće svoje najveće hitove, kao što su „Bailando“, „Noche Y De Dia“, „Turn the Night Up“, „Tonight“, „Do You Know“, „Not in Love“, „Ring My Bells“ itd.

Enrique Iglesias svojim pesmama osvojio je srca miliona obožavalaca širom sveta. Ostvarivši planetarni uspeh, do sada je prodao više od sto miliona primeraka albuma, a njegovi hitovi su više od 70 puta bili na prvom mestu Bilbordovih top lista.

U Zagrebu je već nastupio 2002. godine.

Ulaznice su već u prodaji po cenama od 29 do 39 evra, a mogu da se kupe preko Eventima.

Arena Zagreb: Justin Bieber
Arena Zagreb: Justin Bieber

I Bieber u Hrvatskoj

Još jedna superzvezda dolazi u Arenu Zagreb i to 9. novembra. Na radost brojnih fanova iz Hrvatske i regiona Justin Bieber će u ovoj hali promovisati aktuelni album „Purpose“.

Vest da jedna od najvećih pop zvezda današnjice dolazi ove godine u Zagreb odjeknula je kao bomba pa se veruje da će karte vrlo brzo biti rasprodate. Cene se kreću od 35 do 74 evra, a mogu da se kupe preko mreže Eventim.

Albumi Justina Biebera prodaju se u milionskim tiražima širom sveta i nedeljama ne silaze sa muzičkih top lista. Tako je početkom decembra 2015. godine čak 17 njegovih pesama bilo među top 100, čime je sa tri pesme više oborio rekord legendarnog benda The Beatles, koji je važio 51 godinu.

Poslednjim albumom mlada zvezda nedavno je oborila i rekord na digitalnom muzičkom servisu Spotify, na kom je registrovano više od dvesta miliona preslušavanja samo u prvoj nedelji. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.